GoPro Karma inclusief HERO6 Black
GoPro Karma inclusief HERO6 Black
1.344,19

GoPro Karma inclusief HERO6 Black

1.344,19

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving GoPro Karma inclusief HERO6 Black

GoPro Karma inclusief HERO 6 Black

Deze versie van de geweldige GoPro Karma Drone bevat alles wat je nodig hebt voor het maken van superieure luchtopnamen: de Karma Drone plus een HERO 6 Black camera. Je kunt deze camera natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken, via optionele accessoires kun je hem overal aan bevestigen of er mee uit de hand filmen.

Features van de Karma Drone

De GoPro Karma is een zeer veelzijdige ready to fly quadcopter voor de Hero4, Hero5 Black en Hero5 Session. De Gopro Karma beschikt over diverse handige en leuke functies die het vliegen een stuk leuker en veiliger maken en ook nog eens betere beelden opleveren. Zo beschikt de Karma over een automatische start en landing, een automatische return home functie, ingebouwde no-fly zones en verschillende instellingen voor automatisch vliegen zoals ingebouwde Auto Shot Paths, Cable Cam, Dronies, Orbit en Reveal.

De Auto Shot Paths functie kun je gebruiken om professionele kwaliteit opnames te maken. Dronies is een selfie modus die ervoor zorgt dat de Karma de camera continu op jou blijft richten. Met Cable Cam kun je een vast traject invoeren waarlangs de quadcopter vliegt om opnames te maken. Als je de Karma instelt op Orbit modus dan blijft hij cirkelende bewegingen maken waarbij de camera vergrendeld blijft op een vast onderwerp. Met Reveal blijf je dicht op het onderwerp en kun je de drone laten wegvliegen voor een dramatisch effect. GoPro heeft bij het ontwerp goed nagedacht over de propellers. Door de camera verder vooruit te laten steken heb je geen last van propellers in beeld, zoals bij veel andere drones wel het geval is.

Snelle, compacte GoPro quadcopter

De GoPro Karma is met een topsnelheid van 56 kilometer per uur een snelle drone. Je kunt tot een afstand van 1 kilometer communiceren met de controller. Je kunt de Karma eenvoudig demonteren en opvouwen, waarna hij slechts 37 x 2 x 9 cm meet. Met een gewicht van net iets meer dan een kilo mag hij met recht een lichtgewicht genoemd worden. De batterij geeft je zo'n 20 minuten vliegtijd, wat vergelijkbaar is met de drones uit het iets duurdere segment.

Eenvoudig te besturen

Een drone is voor beginners best lastig te besturen, je zult toch even moeten wennen aan de bediening en de bewegingen. GoPro heeft hiervoor een geweldige feature, namelijk de flight simulator. Met behulp van deze flight simulator krijg je op de controller instructies over het vliegen met de GoPro Karma en leer je op een veilige manier controle te krijgen zodat je later echt aan de slag kunt met vliegen en filmen. De controller heeft daarnaast een helder display, speciaal gemaakt om in de buitenlucht te gebruiken. Hij biedt het gebruiksgemak van een smartphone en zorgt ervoor dat je veilig en verantwoordelijk vliegt. Met de GoPro Passenger App kun je de drone ook met zijn tweeën bedienen. Zo kun je de drone besturen met de controller terwijl een vriend gebruikmaakt van de app op een smartphone of tablet om de camera te bedienen of om instellingen wijzigen.

Kenmerken van de GoPro Karma drone
- Gimbal met harnas voor Hero 6 Black
- Afstandsbediening met 5 inch touchscreen
- Volledige controle over de gemonteerde action cam
- One-Touch opstijgen en landen
- Selfie, Cable Cam en Orbit vluchtmodi
- Inclusief stabilizer handgreep voor handheld filmen
- Tot twintig minuten vliegtijd op één acculading
- Inclusief rugzak voor comfortabel en veilig vervoeren
Bij de GoPro Karma drone met Hero 6 Black in de doos
- GoPro Hero 6 Black action cam
- Li-ion accu (1220mAh)
- GoPro The Frame behuizing
- Gebogen zelfklevende mount
- Platte zelfklevende mount- USB-C kabel
- Karma harnas voor GoPro Hero 5 Black
- Karma afstandsbediening met touchscreen
- Karma stabilizer
- Karma handgreep
- Karma oplader
- Karma accu
- Zes propellers
- Karma montagering
- Karma rugzak
- Gebruiksaanwijzing

Specificaties
Merk GoPro
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over GoPro Karma inclusief HERO6 Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice