GoPro Karma Battery
GoPro Karma Battery
119,00

GoPro Karma Battery

119,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving GoPro Karma Battery

GoPro Karma Battery

Met de GoPro Karma zijn de meest indrukwekkende opnamen mogelijk, maar de maximale vliegtijd is beperkt tot 20 minuten. Om langer te kunnen vliegen zonder eerst naar huis te moeten om de accu op te laden zijn extra accu's daarom onmisbaar. Deze originele 14.8V LiPo accu heeft een capaciteit van 5100mAh en een oplaadtijd van ongeveer een uur.

Features van de Karma Drone

De Gopro Karma beschikt over diverse handige en leuke functies die het vliegen een stuk leuker en veiliger maken en ook nog eens betere beelden opleveren. Zo beschikt de Karma over een automatische start en landing, een automatische return home functie, ingebouwde no-fly zones en verschillende instellingen voor automatisch vliegen zoals ingebouwde Auto Shot Paths, Cable Cam, Dronies, Orbit en Reveal.

De Auto Shot Paths functie kun je gebruiken om professionele kwaliteit opnames te maken. Dronies is een selfie modus die ervoor zorgt dat de Karma de camera continu op jou blijft richten. Met Cable Cam kun je een vast traject invoeren waarlangs de quadcopter vliegt om opnames te maken. Als je de Karma instelt op Orbit modus dan blijft hij cirkelende bewegingen maken waarbij de camera vergrendeld blijft op een vast onderwerp. Met Reveal blijf je dicht op het onderwerp en kun je de drone laten wegvliegen voor een dramatisch effect. GoPro heeft bij het ontwerp goed nagedacht over de propellers. Door de camera verder vooruit te laten steken heb je geen last van propellers in beeld, zoals bij veel andere drones wel het geval is.

Snelle, compacte GoPro quadcopter

De GoPro Karma is met een topsnelheid van 56 kilometer per uur een snelle drone. Je kunt tot een afstand van 1 kilometer communiceren met de controller. Je kunt de Karma eenvoudig demonteren en opvouwen, waarna hij slechts 37 x 2 x 9 cm meet. Met een gewicht van net iets meer dan een kilo mag hij met recht een lichtgewicht genoemd worden. De batterij geeft je zo'n 20 minuten vliegtijd, wat vergelijkbaar is met de drones uit het iets duurdere segment.

Eenvoudig te besturen

Een drone is voor beginners best lastig te besturen, je zult toch even moeten wennen aan de bediening en de bewegingen. GoPro heeft hiervoor een geweldige feature, namelijk de flight simulator. Met behulp van deze flight simulator krijg je op de controller instructies over het vliegen met de GoPro Karma en leer je op een veilige manier controle te krijgen zodat je later echt aan de slag kunt met vliegen en filmen. De controller heeft daarnaast een helder display, speciaal gemaakt om in de buitenlucht te gebruiken. Hij biedt het gebruiksgemak van een smartphone en zorgt ervoor dat je veilig en verantwoordelijk vliegt. Met de GoPro Passenger App kun je de drone ook met zijn tweeën bedienen. Zo kun je de drone besturen met de controller terwijl een vriend gebruikmaakt van de app op een smartphone of tablet om de camera te bedienen of om instellingen wijzigen.

Specificaties
Merk GoPro
Set Nee
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 5100
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu Karma Battery
Accuspanning (Volt) 14.8
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over GoPro Karma Battery of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice