GoPro Dual Battery Charger + Battery
GoPro Dual Battery Charger + Battery
55,95

GoPro Dual Battery Charger + Battery

55,95

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving GoPro Dual Battery Charger + Battery

GoPro Dual Battery Charger + Battery Hero5 Black

Met de Dual Battery Charger + Battery beschik je over een extra accu voor je GoPro Hero5 Black plus de mogelijkheid om twee accu's tegelijk via elke USB-aansluiting op te laden, of dat nu thuis of in je auto is. Hoe handig wil je het hebben?

Ben je helemaal verslaafd aan een adrenaline verhogende sport zoals surfen, mountainbiken of skiën en wil je iedereen mee laten genieten van jouw spannende momenten en capriolen? Dan gebruik je vast een GoPro! Met zo'n onverwoestbare action cam kun je alles vastleggen en je kunt hem echt overal aan vast maken, of het nu een drone is, het stuur van je mountainbike of je surfboard.

Twee accu's

Je krijgt zelf niet snel genoeg van jouw extreme sport maar zult wel merken dat de accu van je GoPro het minder lang volhoudt. Een extra accu is dus van levensbelang en als je de twee accu's tegelijk op kunt laden is dat wel heel tof. De Dual Battery Charger werkt via elke USB-aansluiting en dat is natuurlijk ideaal. Of het nu om de USB-poort van je computer gaat, de USB-stekker in het stopcontact, een Powerbank of een USB-adapter in de auto, deze lader werkt er mee. Beschik je over de GoPrp SuperCharger dan kun je 45 % sneller laden.

Extra's

De Dual Battery Charger beschikt over twee LED's waarop je kunt zien of de accu's al opgeladen zijn. De lader wordt geleverd met een extra Li-ion accu met een capaciteit van 1220mAh en een USB-kabel.

Specificaties
Merk GoPro
Soort product Lader
Accu inbegrepen Ja
Aantal batterijen 1
Voor aantal accu's 1
Universele lader Nee
USB oplaad functie Ja
Stroom USB-voeding
Model Accu AABAT-001
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over GoPro Dual Battery Charger + Battery of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice