Godox Speedlite TT685 Nikon
Godox Speedlite TT685 Nikon
217,61

Godox Speedlite TT685 Nikon

217,61

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Godox Speedlite TT685 Nikon

De Godox TT685 flitser is een veelzijdige reportageflitser die niet alleen krachtig is, maar ook uw creativiteit laat ontluiken. Naast automatische functies kunt u ook profiteren van handmatige instelmogelijkheden. Met een ingebouwde master en slave-ontvanger, een groothoekdiffuser, een uittrekbare reflector, uitgebreide instellingen en ondersteuning voor razendsnelle sluitertijden tot 1/8000s is de TT685 een ideale aanvulling voor uw Nikonuitrusting.

De TT685 kan alle kanten op
De kantelbare en roteerbare flitskop heeft een zoombereik van 20 tot 200mm. De zoompositie is handmatig in te stellen maar kan ook automatisch door de Godox TT685 worden bepaald op het moment dat u in- of uitzoomt met uw objectief. Het vermogen van de flitser is handmatig in te stellen van vol vermogen tot 1/128e. De flitsbelichtingscompensatie is in te stellen in 1/3 stappen over drie stops. Naast High Speed Synchronisatie biedt deze reportageflitser van Godox ook ondersteuning aan flitsen op het tweede gordijn voor creatieve eindresultaten. Ondanks het hoge richtgetal van 60 biedt de TT685 snelle oplaadtijden die variëren tussen de 0.1 en 2.6 seconden.

Display en aansluitingen
Het grote LCD-display is een basis waar u altijd op kunt terugvallen: alles wat u wilt weten, wordt weergegeven. In een donkere situatie kunt u de verlichting van het display inschakelen. De TT685 van Godox is voorzien van een aansluiting voor een externe voeding, een 3.5mm synchronisatiepoort en een USB-poort. De laatste is een uitkomst voor eventuele firmware-upgrades. Alle bedieningsknoppen zijn logisch gepositioneerd en het centrale wiel voorziet in een snelle aanpassing van de waardes. De metalen bevestigingsvoet van de flitser is robuust en voorzien van een betrouwbare vergrendelingspin.

Specificaties
Merk Godox
Type flitser Reportageflitser
Geschikt voor merk Nikon
Richtgetal 60
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Flitseigenschappen Af-hulplicht, Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Recycletijd max (sec) 2.6
Recycletijd min (sec) 0.1
Model Accu AA batterijen
Flitshulpmiddelen Af-hulplicht, Groothoekdiffusor, Reflectiekaart
Kortste synchronisatietijd normaal 1/200 sec
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Godox Speedlite TT685 Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice