Godox Speedlite TT685 Olympus/Panasonic X2 Trigger kit
Godox Speedlite TT685 Olympus/Panasonic X2 Trigger kit
219,00

Godox Speedlite TT685 Olympus/Panasonic X2 Trigger kit

219,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Godox Speedlite TT685 Olympus/Panasonic X2 Trigger kit

De Godox TT685 flitser is een veelzijdige reportageflitser die niet alleen krachtig is, maar ook jouw creativiteit laat ontluiken. Naast automatische functies kun je ook profiteren van handmatige instelmogelijkheden. Met een ingebouwde master en slave-ontvanger, een groothoekdiffuser, een uittrekbare reflector, uitgebreide instellingen en ondersteuning voor razendsnelle sluitertijden tot 1/8000s is de TT685 een ideale aanvulling voor jouw camera uitrusting. Deze versie van de Godox TT685 reportageflitser wordt geleverd met de Godox X2 multifunctionele high-speed trigger waardoor je nog veelzijdiger en creatiever kunt flitsen.

De Godox TT685 kan alle kanten op

De kantelbare en roteerbare flitskop heeft een zoombereik van 20 tot 200mm. De zoompositie is handmatig in te stellen maar kan ook automatisch door de Godox TT685 worden bepaald op het moment dat je in- of uitzoomt met jouw objectief. Het vermogen van de flitser is handmatig in te stellen van vol vermogen tot 1/128e. De flitsbelichtingscompensatie is in te stellen in 1/3 stappen over drie stops. Naast High Speed Synchronisatie biedt deze reportageflitser van Godox ook ondersteuning aan flitsen op het tweede gordijn voor creatieve eindresultaten. Ondanks het hoge richtgetal van 60 biedt de TT685 snelle oplaadtijden die variëren tussen de 0.1 en 2.6 seconden.

Display en aansluitingen

Het grote LCD-display is een basis waar je altijd op kunt terugvallen: alles wat je wilt weten, wordt weergegeven. In een donkere situatie kun je de verlichting van het display inschakelen. De TT685 van Godox is voorzien van een aansluiting voor een externe voeding, een 3.5mm synchronisatiepoort en een USB-poort. De laatste is een uitkomst voor eventuele firmware-upgrades. Alle bedieningsknoppen zijn logisch gepositioneerd en het centrale wiel voorziet in een snelle aanpassing van de waardes. De metalen bevestigingsvoet van de flitser is robuust en voorzien van een betrouwbare vergrendelingspin.

Godox X2 transmitter

De Godox X2 biedt ondersteuning voor TTL, HHS (High Speed Sync) tot 1/8000s en zelfs een HHS Pre-sync Timing. Daarnaast beschikt de trigger over een PC Sync-poort. Instellingen kunnen gemakkelijk worden gewijzigd door middel van drie drukknoppen en een draaiwiel. De Godox X2 is voorzien van een duidelijke LCD-display met achtergrondverlichting waarop de gemaakte instellingen worden weergegeven. Op de trigger kun je instellingen zoals FEC/FEB en flitsvermogen gemakkelijk wijzigen. Gewijzigde instellingen worden automatisch opgeslagen. De trigger beschikt over 32 kanalen en biedt ondersteuning voor vijf groepen.


Kenmerken

  • Inclusief Godox X2 transmitter
  • Richtgetal van 60 op ISO 100 en 200mm
  • Ondersteuning voor TTL, E-TTL en E-TTL II
  • Automatisch of handmatig zoomen van 20-200mm
  • Met groothoekdiffuser en uittrekbare reflector
  • Master en slave functie via 2.4Ghz kanaal
  • High Speed Synchronisatie met 1/8000s
  • Snelle oplaadtijd tussen de 0.1-2.6s
  • Helder LCD-display met verlichting
Specificaties
Merk Godox
Type flitser Reportageflitser
Diepte 76 mm
Hoogte 190 mm
Breedte 64 mm
Gewicht 530 gram
Geschikt voor merk Olympus, Panasonic
Richtgetal 60
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Zoombereik max (mm) 200
Zoombereik min (mm) 20
Verticale rotatie min (graden) 7
Verticale rotatie max (graden) 90
Horizontale rotatie (graden) 360
Flitseigenschappen Af-hulplicht, Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Type verbinding Radiografisch
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/128
Recycletijd max (sec) 2.6
Recycletijd min (sec) 0.1
Model Accu AA batterijen
Aantal batterijen 4
Flitshulpmiddelen Af-hulplicht, Groothoekdiffusor, Reflectiekaart
Synchronisatie opties High speed synchronisatie, Tweede gordijn synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Kortste flitsduur 1/20000 sec
Langste flitsduur 1/300 sec
Kortste synchronisatietijd high speed 1/8000 sec
Kortste synchronisatietijd normaal 1/200 sec
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Godox Speedlite TT685 Olympus/Panasonic X2 Trigger kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice