Godox Mini Pioneer 160 Watt Paraplu Duo Kit
Godox Mini Pioneer 160 Watt Paraplu Duo Kit
199,00

Godox Mini Pioneer 160 Watt Paraplu Duo Kit

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Godox Mini Pioneer 160 Watt Paraplu Duo Kit

Duo Paraplu set

Deze studio set van Gordox, inclusief twee 84cm paraplu's met zilveren binnenkant, zorgen voor harde schaduwen op je onderwerp. De 160W flitser en paraplu combinatie staan samen op een stevige standaard met drie segmenten en hebben een maximale hoogte van 200cm. De standaard is eenvoudig te verstellen en geschikt voor hooglichten, achtergrondlicht en of haarlicht. Al met al een prima set voor het maken van portret-, mode-, en reclamefotografie.

Ben je toch op zoek naar zachte schaduwen, dan willen we je graag een softbox met adapterring adviseren. Deze artikelen zijn los verkrijgbaar en kunnen gecombineerd worden met deze set

Godox Mini Pioneer 160 Watt flitskop

De Godox Studioflitser Mini Pioneer 160 flitskoppen hebben een flitsvermogen van 160W/s en zijn ideaal voor gebruik in een studio. De lampen zijn traploos instelbaar, hebben een flitsduur van 1/2000 tot 1/800 sec, een snelle oplaadtijd van 0.5 tot 2 sec en zijn te triggeren met een kabel, als slave en met een flash trigger (deze wordt gratis meegeleverd). De lampen hebben een duurzame aluminium behuizing en een mooi compact en lichtgewicht ontwerp.

Eenvoudige bediening!

Ben je onbekend met studioflitsers en weet je niet goed waar te beginnen? De Godox Mini Pioneer 160 Watt laat zich zeer eenvoudig bedienen via een overzichtelijk achterpaneel. Met een grote draaiknop stel je het flitsvermogen in, dit werkt traploos van 1/8 tot vol vermogen. Je kunt een 75ws modellicht instellen, gebruik maken van een testknop en bepalen hoe je de flitser aan wilt sturen. Het nodigt uit om lekker mee aan de slag te gaan en kijken hoe je de mooiste resultaten kan bereiken.

Stuur het licht!

De flitsset wordt geleverd met twee paraplu's waarmee je perfect het licht kan sturen. Deze paraplu's hebben een diameter van 84cm, een zilverkleurige reflecterende binnenkant en zwarte buitenkant, wat ervoor zorgt dat het flitslicht wordt weerkaatst en gebundeld op een onderwerp valt. Je kunt hiermee dus heel gericht jouw onderwerp belichten, wat deze paraplu's zeer geschikt maakt voor product- en portretfotografie.

Hoe hoog ga jij?

Je wilt je flitskoppen stabiel kunnen plaatsen en uiteraard zo kunnen instellen dat het licht ook vanuit de juiste hoogte en afstand op een onderwerp valt. Deze set zou dan ook niet compleet zijn zonder twee mooie lampstatieven. De statieven bestaan uit drie segmenten waardoor je de hoogte in kunt stellen van minimaal 70 tot maximaal 200 cm. Je plaatst de flitskoppen en paraplu's eenvoudig op de statieven door middel van de meegeleverde houders.

Ga draadloos!

De Godox DM-16 Studio Trigger is speciaal ontworpen voor het bedienen van studioflitsers vanuit verschillende hoeken, posities en afstanden. De set heeft 16 verschillende kanalen en een bereik van maar liefst 30 meter. De DM-16 kan rechtstreeks in de flitsschoen van je camera bevestigd worden, hierbij kun je eventueel de meegeleverde kabeladapter gebruiken.

Kenmerken:

  • Flitskoppen 160Watt, traploos verstelbaar
  • Aluminium behuizing
  • Optische controle, master/slave instelling
  • Flitsduur: 1/2000-1/800s
  • Paraplu afmeting: 84cm
  • Lampstatieven: max. hoogte 200cm, min. hoogte 70cm, 3 segmenten

Inbegrepen in de doos:

  • 2x Godox Mini Pioneer 160 Watt flitser
  • 2x lampstatief 304
  • 2x paraplu 84cm
  • 1x DM-16 Studio Flash trigger
Specificaties
Merk Godox
Soort lamp Set
Lichtvormer aansluitingen Flitsparaplu-aansluiting
Vatting Overige
Lengte 235 mm
Breedte 180 mm
Diepte 108 mm
Gewicht 1145 gram
Flitsvermogen (Ws) 160
Recycletijd min (sec) 0.5
Recycletijd max (sec) 2
Flits-gereed signaal Ja
Instellicht Ja
Langste flitsduur 1/2000 sec
Kortste flitsduur 1/8000 sec
Trigger Kabel, Optisch, Radiografisch
Flitseigenschappen Draadloze flitsaansturing
Type display Vast display
Afstandsbediening Bedraad, Radiografisch
Ingebouwde accu Nee
Accu inbegrepen Nee
Accu verwisselbaar Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Godox Mini Pioneer 160 Watt Paraplu Duo Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice