Godox Afstandbedieningskabel RC-N1 Nikon Pro
Godox Afstandbedieningskabel RC-N1 Nikon Pro
15,00

Godox Afstandbedieningskabel RC-N1 Nikon Pro

15,00

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Godox Afstandbedieningskabel RC-N1 Nikon Pro

Godox Afstandbedieningskabel RC-N1 Nikon Pro

De Godox RC-N1 Nikon Pro is een draadbediening voor vrijwel alle Nikon Pro modellen. Vooral bij macrofotografie en nachtfotografie komt deze draadontspanner goed van pas. In die situaties wil je namelijk niet dat je camera beweegt op het moment dat je afdrukt. De draad is 80 cm lang en geeft je voldoende vrijheid om even een stapje opzij te doen om zo het licht of de compositie niet te verstoren.

Werken met deze afstandbediening is heel eenvoudig; je sluit de draad aan aan je camera en drukt op de ontspanknop van de bediening. Bij het maken van opnames met een lange sluitertijd kan je ervoor kiezen om de Bulb-stand van je camera in te schakelen en de knop van de afstandbediening te vergrendelen voor de duur die jij zelf kiest.

De ontvanger wordt door middel van een 10-pins aansluiting aangesloten op je camera. Deze aansluiting komt voor op de meeste professionele Nikon camera's zoals de D1 serie, D2 serie, D3 serie, D200, D300, F90(x), F100, F5 en de Fujifilm S3 pro en S5 pro.

Specificaties
Merk Godox
Lengte kabel (meter) 0.8
Aansluitingen Nikon 10 pin remote
Verlengkabel meegeleverd Nee
Opties Lange sluitertijden, Overige
Type product Afstandsbediening
Geschikt voor merk Fujifilm, Nikon
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Godox Afstandbedieningskabel RC-N1 Nikon Pro of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice