Gitzo GSF38S spike+rubber foot 38mm 3 stuks
Gitzo GSF38S spike+rubber foot 38mm 3 stuks
49,99

Gitzo GSF38S spike+rubber foot 38mm 3 stuks

49,99

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Gitzo GSF38S spike+rubber foot 38mm 3 stuks

Gitzo GSF38S spike+rubber foot 38mm 3 stuks

De GSF38S is een wat groter statiefvoetje met zowel een spike als een rubber uiteinde. Je bevestigt de spike via de 3/8" aansluiting van een Gitzo statief. De statiefpoten hebben dan houvast op een zachte ondergrond, maar ze zijn ook handig als het 's winters glad is. Gebruik op een krasgevoelige ondergrond zoals parket, laminaat of een natuurstenen vloer is echter af te raden. In zo'n geval schuif je de meegeleverde rubberkapjes over de spikes. Het verbeterde rubbermateriaal heeft uitstekende eigenschappen en het biedt goed houvast op elke ondergrond inclusief gladde vloeren. De voetjes worden in een set van drie stuks geleverd.

Over Gitzo

Gitzo werd in 1917 door Arséne Gitzhoven in Frankrijk opgericht. Het bedrijf ontwikkelde zelf camera's, maar produceerde ook onderdelen zoals sluiters, filmcassettes en draadontspanners voor andere fabrikanten. Na een moeizame periode in de tweede wereldoorlog bloeide het bedrijf weer op. In 1950 werden statieven en statiefkoppen onder de eigen merknaam geïntroduceerd en het werd al snel de belangrijkste business van het bedrijf.

Specificaties
Merk Gitzo
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Gitzo GSF38S spike+rubber foot 38mm 3 stuks of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice