Gitzo GHFG1 fluid gimbal head
Gitzo GHFG1 fluid gimbal head
709,00

Gitzo GHFG1 fluid gimbal head

709,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Gitzo GHFG1 fluid gimbal head

Gitzo GHFG1 Fluid Gimbal Head

De Gitzo GHFG1 is een zeer hoogwaardige vloeistofgevulde gimbal die zich kenmerkt door een uitstekende soepelheid, trillingsabsorptie en bewegingsbereik. Deze gimbal is ideaal in combinatie met grote en zware telelenzen en telescopen, welke veel gebruikt worden door vogel-, wildlife- en luchtvaartfotografen. De kop ondersteunt maximaal 8 kilogram en weegt zelf 1,36 kilo. Het heeft een kantelbereik van +/- 180 ° samen met een volledige 360 ??° panbeweging. Beide assen hebben een onafhankelijke vergrendelingen voor precieze controle.

Door gebruik te maken van vloeistofcartridgetechnologie, geleend van de film- en video-industrie, worden soepele en stabiele bewegingen gegarandeerd. Het fluidity control system systeem, de Whip-Pan, biedt nauwkeurige controle en bij het volgen van onderwerpen, ook op hoge snelheden. De Whip-Pan past automatisch de wrijving aan voor een realistische bewegingsdynamiek zonder schokken of trillingen. Dit systeem regelt ook de vloeibaarheid, afhankelijk van rotatie- en kantelsnelheden voor consistente controle, ongeacht of het gaat om langzame of snelle rotaties.

De bedieningsknoppen van de Gitzo GHFG1 hebben een 'soft-touch', een ergonomisch ontwerp en de panning bar is afneembaar voor eenvoudig en compact vervoeren. Er is een ingebouwde Arca-compatibele quick release plaat voor compatibiliteit, een Arca-type plaat met rubberen grepen is inbegrepen. Bovendien is de kop vervaardigd van lichtgewicht magnesium en aluminiumlegeringen en afgewerkt met de bekende Noir Décor afwerking van Gitzo.

Specificaties
Merk Gitzo
Maximaal draagvermogen (kg) 8
Eigen gewicht statiefkop (kg) 1.35
Type statiefkop Gimbalhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Quick release
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Gitzo GHFG1 fluid gimbal head of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice