Fujifilm X-T30 Launch party
Fujifilm X-T30 Launch party
€ 0,00

Fujifilm X-T30 Launch party

Fujifilm X-T30 Launch party
20 maart 2019
19:30 - 21:30
GRATIS € 0,00
Nog 13 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Cameraland
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm X-T30 Launch party

Fujifilm X-T30 Launch party

Ontdek alle mogelijkheden en profiteer van mooie aanbiedingen!

Fujifilm heeft met de X-T30 een waanzinnige camera geïntroduceerd. Hij heeft vrijwel dezelfde kwaliteit en features als de professionele X-T3, maar is met een huidige verkoopprijs van €949,- een stuk goedkoper. Hiermee is de X-T30 niet alleen interessant voor de (semi)professional die op zoek is naar een compacte kwaliteitscamera, maar ook voor amateurs die willen profiteren van de nieuwste technologie in de fotografie. Ben jij benieuwd naar deze kleine krachtpatser en heb je zin in een gezellige avond met een hapje en een drankje? Kom dan op woensdagavond 20 maart naar de Fujifilm X-T30 Launch party!

De Fujifilm X-T30 Launch party vindt plaats op woensdag 20 maart van 19:30 tot 21:30. Deelname is gratis, we hebben diverse mooie aanbiedingen en je kan als allereerste in Europa de camera aanschaffen. Schrijf je dus snel in!

Speciale gast: Bertil van Beek

Tijdens de avond hebben we als speciale gast professioneel fotograaf Bertil van Beek. Bertil is overgestapt van een Canon fullframe uitrusting naar het Fujifilm X-systeem, een overstap die naar eigen zeggen het plezier in fotograferen weer heeft terugggebracht. Na jaren met zware apparatuur te hebben rondgesleept voelt het letterlijk en figuurlijk als een verlichting. Tijdens de Launch Party vertelt Bertil meer over zijn redenen voor deze keuze en over zijn ervaring met Fujifilm.

Over Bertil van Beek:

Bertil van Beek (1965) is een professionele fotograaf met ruim 20 jaar ervaring binnen zowel de zakelijke - als particulaiere markt. Van bedrijfsfotografie tot trouwreportage, van locatie-shoot tot buitenlandse reportage voor een internationale hulporganisatie, van portret tot journalistiek; Bertil zijn portfolio toont zijn brede interesse en passie voor beeldvorming.

‘Professionele apparatuur en goede techniek zijn vanzelfsprekend. Enthousiasme, oog voor detail en creativiteit een absolute must’

Website: www.bertilvanbeek.nlStap nu over op de Fujifilm X-T30

Ben jij enthousiast geworden over de Fujifilm X-T30 en denk je eraan jouw camera in te ruilen? Dan is dit hét moment. Wij bieden je nu 100 euro EXTRA inruilpremie bovenop onze al uitstekende inruilprijzen. Je kunt eenvoudig online een offerte aanvragen óf je komt langs in onze winkel.


Deze actie loopt t/m 30 april 2019 en is alleen geldig op nog functionerende digitale camera's.


Als eerste een Fujifilm X-T30 camera?

Tijdens de Launch party op woensdag 20 maart onthullen wij niet alleen de nieuwe Fujifilm X-T30, je kunt deze ook meteen aanschaffen. Cameraland is hiermee de enige winkel in Europa waar je deze camera zo vroeg al kunt kopen, een unieke kans dus om als eerste met een X-T30 naar huis te gaan. Daarnaast werken we die avond met een speciale menukaart met zéér aantrekkelijke kortingen op Fujifilm producten!


Cameraland is een van de twee officiële Fujifilm Experience Centers in Nederland. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor professionele hulp en ondersteuning voor jouw Fujifilm foto-apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan gratis Firmware Upgrade. Hierbij controleren wij jouw apparatuur op de laatst geïnstalleerde firmware en, indien noodzakelijk, wordt deze direct geüpgrade naar de nieuwste versie. Onze Fujifilm experts Eric Pennekamp en Jordi Mol staan op afspraak klaar om jou zo goed mogelijk te ondersteunen met al jouw vragen over Fujifilm apparatuur.


Cameraland

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Woensdag 20 maart
Van 19:30 tot 21:30
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm X-T30 Launch party of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice