Fujifilm X-E3 Zilver + XC 15-45mm
Fujifilm X-E3 Zilver + XC 15-45mm
799,00

Fujifilm X-E3 Zilver + XC 15-45mm

799,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 266,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 26,50 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

€139
korting
€139 korting op Capture One

Koop deze camera samen met Capture One Pro 20 bewerkingssoftware en ontvang direct 139 euro korting! Deze korting wordt automatisch berekend zodra je de software én een of meerdere camera's in het winkelmandje plaatst.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm X-E3 Zilver + XC 15-45mm

Klassiek uiterlijk, hoogwaardige techniek

De Fujifilm X-E3 is een systeemcamera met het prachtige uiterlijk van een klassieke meetzoekercamera. De X-E3 is echter geheel bij de tijd als je de specificaties bekijkt. Zo kun je haarscherpe filmopnamen in UHD-4K maken en dat is nog maar een van de vele verbeteringen ten opzichte van het voorgaande model. Dit is de zilverkleurige body.

Unieke X-Trans-sensor

De systeemcamera's van Fujifilm genieten een uitstekende reputatie wat betreft beeldkwaliteit. Door toepassing van een unieke X-Trans beeldsensor is er geen low-pass-filter nodig waardoor er - zonder gevaar voor moiré - een scherper beeld ontstaat. De X-E3 is uitgerust met de nieuwste versie van deze bijzondere sensor, de X-Trans CMOS III sensor met 24,3 miljoen pixels die we ook aantreffen in de professionele X-T2. Samen met de krachtige X-Processor Pro beeldverwerking zorgt deze sensor voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit en een snelle responstijd.

Snelle scherpstelling

De camera heeft een vernieuwde Intelligent Hybrid AF-scherpstelling waarbij de beeldsensor is uitgerust met een groot gebied met fasedetectie-AF-punten, en een verbeterd AF-algorithme. Hierdoor kan de camera razendsnel scherpstellen binnen 0.06s. De X-E3 kan ook veel beter onderwerpen herkennen dan zijn voorganger, daardoor is hij in staat om onderwerpen te volgen die zich tweemaal sneller bewegen. De onderwerpen mogen ook de helft kleiner zijn dan bij de X-E2s.

Sneller

De X-E3 is op zo ongeveer elk gebied sneller geworden. Hij start in 0.4s op, waardoor je meteen die unieke opname kunt maken. De tijd tussen het indrukken van de ontspanknop en de opname bedraagt slechts 0.05s en de opname-interval, de tijd tussen elke opname, bedraagt 0.25s. Fotografeer je sport of andere snelle actie, dan zul je de seriesnelheid van vijf (mechanische sluiter) tot maar liefst veertien beelden (bij elektronische sluiter) per seconde waarderen.

Touch screen

De X-E3 beschikt nu over een superhandig aanraakscherm, zodat je het scherpstelpunt - zelfs als je door de zoeker kijkt - snel kunt wijzigen door het verplaatsen van je vinger in het scherm. Het is ook mogelijk om dan meteen de opname maken, handig bij bijvoorbeeld het fotograferen vanaf statief. Je kunt ook zaken in het menu wijzigen, door foto's bladeren of er op inzoomen met de vingerbewegingen die je ook maakt bij je smartphone. De camera is wat compacter, lichter en strakker geworden wat als gevolg heeft dat er geen ingebouwde flitser in de camera past. Fujifilm levert gelukkig een opklapbare en uitstekend presterende EF-X8 flitser mee.

Elektronische zoeker

De X-E3 heeft, zoals het een meetzoeker betaamt, ook een zoeker zodat je ook kunt fotograferen met de camera aan het oog. De elektronische OLED-zoeker toont 100% van het opgenomen beeld en door toepassing van 2.36 miljoen beeldpunten is het zoekerbeeld lekker scherp. Door de ingebouwde oogsensor detecteert de camera het als je de camera naar het oog brengt waardoor hij razendsnel automatisch overschakelt naar weergave in de zoeker. Andersom werkt net zo goed.

4K-filmresolutie

De camera heeft een maximale filmresolutie van 4K oftewel 3840 x 2160 pixels, viermaal hoger dan de 1920 x 1080 van Full HD. Bij het afspelen op een UHD 4K-televisie geniet je van een geweldige beeldkwaliteit met een superieure detailscherpte. Je film in 4K met 24, 25 of 30 (29.97) frames per seconde en bij Full HD is dat maximaal 60 (59.94) fps. Je kunt opnamen naar een externe recorder wegschrijven en een externe microfoon aansluiten.

Bluetooth

Zo ongeveer elke actuele camera beschikt over een draadloze verbindingsmogelijkheid. Dat geldt ook voor de Fujifilm X-E3 maar hij beschikt naast de conventionele WiFi ook over Bluetooth LE (Low Energie). De camera maakt daardoor veel sneller contact met de smartphone en er wordt veel minder energie verbruikt. De bekende voordelen zijn gebleven; je kunt de camera compleet met live beeld besturen vanaf je smartphone of tablet en desgewenst beelden via de internetverbinding van je smartphone op bijvoorbeeld Facebook of Instagram plaatsen.

Specificaties
Merk Fujifilm
Breedte 121 mm
Diepte 43 mm
Hoogte 74 mm
Gewicht 337 gram
Inclusief lens Ja
Lensmount Fuji Systeemcamera (X)
Processor X-Processor Pro
Type camera Systeemcamera
Bestandsformaat JPG, JPG + RAW, RAW
Beschikbare beeldverhoudingen 1:1, 3:2, 16:9
Type sensor APS-C
Cropfactor (x) 1.5
Technologie CMOS
Resolutie (megapixels) 24
Formaat sensor (mm) 23,6 x 15,6
Maximale fotoresolutie (pixels) 6000 x 4000
Opties Zelfontspanner
Autofocuspunten 325
Autofocus type Contrast detectie, Fase detectie
Minimale ISO 200
Maximale ISO 51200
Beelden per seconde 8
Beelden per seconde(Lv-Electronische sluiter) 14
Multishot / Pixelshift Nee
Langste sluitertijd (sec) 30
Kortste sluitertijd 1/4000 sec
Belichtingscompensatie van -5 tot +5 (in 1/3 EV stappen)
Formaat display (inch) 3
Aantal pixels display 1040000
Type display Touchscreen, Vast display, Viewfinder aanwezig
Type viewfinder Electronisch
Vergroting viewfinder (x) 0.62
Flitsopties Flitser meegeleverd
Type accessoireschoen Hotshoe
X-syncsnelheid (sec) 1/180
Videofunctie Ja
Video resolutie 4K, Full HD
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 pixels
Maximale framerate UHD/4K 30
Maximale framerate 1920x1080 60
Video compressie H.264, MPEG-4
Type interne microfoon Stereo
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Ingebouwde microfoon
Geheugenkaart SD Card, SDHC Card, SDXC Card
UHS type UHS-I
Aantal geheugenslots 1
Aansluitingen Micro HDMI, Micro USB
Model Accu NP-W126, NP-W126S
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm X-E3 Zilver + XC 15-45mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice