Fujifilm VPB-XH1 Batterygrip voor X-H1
Fujifilm VPB-XH1 Batterygrip voor X-H1
319,00

Fujifilm VPB-XH1 Batterygrip voor X-H1

319,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm VPB-XH1 Batterygrip voor X-H1

VPB-XH1 Batterygrip voor X-H1

De VPB-XH1 is een batterijgreep voor de Fuji X-H1 met verschillende voordelen. Ten eerste kun je er veel comfortabeler mee fotograferen in de verticale opnamestand en heb je meer ruimte voor je vingers. Ten tweede verdubbel je de opnametijd door toevoeging van een extra accu.

De VPB-XH1 Batterygrip is speciaal ontworpen voor de X-H1 en daardoor past hij wat betreft design en bediening naadloos aan op deze camera. Na montage heb je meteen extra ruimte voor je vingers, maar er is meer! Bij het fotograferen in de verticale opnamestand kun je natuurlijk de normale bedieningstoetsen van een camera gebruiken, maar handig is het niet. Je moet je arm in een oncomfortabele houding brengen om af te drukken en instellingen te wijzigen. Een verticale grip heeft daarom een extra set knoppen en instelwielen, zoals voor het verplaatsen van het scherpstelpunt en het afdrukken. Hierdoor kun je comfortabel instellen en afdrukken.

Extra energie

Een belangrijk voordeel is dat een batterijgreep extra stroom levert. In deze VPB-XH1 passen twee accu's waardoor je een verdubbeling van de beschikbare energie hebt. Ideaal bij langere opnamesessies of als je accu sneller leegloopt bij lage temperaturen! Je kunt in het camerascherm zien hoeveel energie de gebruikte accu nog heeft. Als hij leeg is wordt automatisch naar de tweede accu overgeschakeld.

Specificaties
Merk Fujifilm
Soort product Battery grip
Geschikt voor merk Fujifilm
Model Accu NP-W126
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm VPB-XH1 Batterygrip voor X-H1 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice