Fujifilm Provia 100 4x5
Fujifilm Provia 100 4x5
139,00

Fujifilm Provia 100 4x5

139,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 46,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm Provia 100 4x5

Fujifilm Provia 100 4x5

De Fujifilm Provia 100 4x5 is een hoogstaande kleurendiafilm met een zeer fijne korrel. Deze film garandeert je natuurgetrouwe kleuren en rijke tonen en is zeer geschikt voor als je werkt met lange sluitertijden.Hierdoor is de Provia 100 4x5 perfect voor product-, natuur-, portret-, en modefotografie.

Kenmerken

  • Diafilm
  • Formaat: 4"x 5" / 10,2 x 12,7cm
  • ISO: 100
  • 20 vellen

Analoge fotografie is weer helemaal terug van weg geweest, analoge camera's worden weer in overvloed verkocht en de filmrolletjes zijn niet aan te slepen. Polaroid heeft diverse analoge camera's uitgebracht en er zijn een overvloed aan apps voor je smartphone om "analoge" effecten te imiteren. Maar waarom analoog, dat is toch een stap terug? of niet?

Een digitale foto lijkt een stuk minder waarde te hebben dan een analoge foto. Het fotografieproces van analoog is heel anders als dat van digitaal. Dit komt omdat je bij digitale fotografie lukraak foto's kan maken en later kan bekijken of er wat leuks tussen zit, terwijl je bij analoge fotografie veel bewuster foto's maakt omdat je niet je kostbare rolletje wilt volschieten. Het verrassingsmoment bij het laten afdrukken van een rolletje is ook veel groter, je weet nooit van te voren wat voor mooie foto's je hebt gemaakt.

Tegenwoordig worden er veel minder foto's afgedrukt dan tijdens het analoge tijdperk. Duizenden foto's verdwijnen op harde schijven, usb sticks, geheugenkaartjes en andere opslag media, terwijl je vroeger mooie fotoalbums maakte met handgeschreven teksten of tekstballon stickers. Gelukkig kan dat nog steeds, want Cameraland heeft weer diverse fotorolletjes op voorraad!

Specificaties
Merk Fujifilm
Soort analoge camera Analoge filmrolletje
Filmformaat Vlakfilm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm Provia 100 4x5 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice