Fujifilm NP-T125 accu voor GFX 50S & GFX 50R
Fujifilm NP-T125 accu voor GFX 50S & GFX 50R
139,00

Fujifilm NP-T125 accu voor GFX 50S & GFX 50R

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm NP-T125 accu voor GFX 50S & GFX 50R

Fujifilm NP-T125 accu voor GFX 50S

De NP-T125 is een Li-Ion accu voor de Fujifilm GFX 50S. Door de moderne Lithium-Ion techniek heeft deze accu geen last van het beruchte geheugeneffect. Je kunt hem dus op elk moment opladen, ook als hij nog niet geheel leeg is.

Een digitale camera neemt meer stroom dan de analoge camera's van weleer. Dat geldt vooral in het geval van een systeemcamera met een elektronische zoeker, zoals de Fujifilm GFX 50S. De oplossing is eenvoudig; schaf een of meer extra accu's aan en je staat nooit meer zonder stroom!

Specificaties
Merk Fujifilm
Geschikt voor merk Fujifilm
Set Nee
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 1250
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-T125
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm NP-T125 accu voor GFX 50S & GFX 50R of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Fujifilm NP-T125 accu voor GFX 50S & GFX 50R

Door Ed Dorrestein op 3 maart 2017

Eindelijk, we hebben hem binnen! Ik heb het over de langverwachte Fuji GFX en deze keer ben ik er als de kippen bij om de camera uit te pakken en te proberen. Normaal gesproken heb ik dat niet zo snel met nieuwe modellen van cameramerken. Morgen, vol...

Lees meer
In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.

Let op: Deze betaaloptie is alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland.