Fujifilm MHG-XT2 Handgrip voor X-T2
Fujifilm MHG-XT2 Handgrip voor X-T2
99,00

Fujifilm MHG-XT2 Handgrip voor X-T2

99,00

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm MHG-XT2 Handgrip voor X-T2

Fujifilm MHG-XT2 handgreep voor de X-T2


Hoewel de Fujifilm X-T2 niet als een (te) kleine camera bekend staat is de handligging nog te verbeteren door aanschaf van de MHG-XT2 handgreep. Deze extreem degelijk uitgevoerde handgreep geeft meer grip en ruimte voor je vingers, een must bij gebruik van grote telelenzen.

Licht en sterk

De MHG-XT2 is gefabriceerd van licht en sterk aluminium. Je hebt meer ruimte voor je vingers en een betere grip. De handgreep past perfect bij de X-T2, het is mogelijk om de geheugenkaart en de accu te verwisselen zonder te handgrip te demonteren. Er is een statiefaansluiting in het exacte midden van de camera, maar als je een statief hebt met een Arca Swiss compatibele aansluiting past de handgrip daar zonder extra adapters op.

Fujifilm levert ook de VPB-XT2, een batterijgreep met plaats voor twee extra accu's, extra knoppen voor verticaal fotograferen en een boost modus waarbij een aantal eigenschappen van de X-T2 verbeterd worden.

Specificaties
Merk Fujifilm
Type subcategorie Camera
Geschikt voor Camera
Geschikt voor merk Fujifilm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm MHG-XT2 Handgrip voor X-T2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice