Fujifilm Instax Share SP-2 EX D Zilver
Fujifilm Instax Share SP-2 EX D Zilver
109,00

Fujifilm Instax Share SP-2 EX D Zilver

109,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm Instax Share SP-2 EX D Zilver

Instax Share SP-2 Zilver

De Fujifilm Instax Share SP-2 is een handige en veelzijdige printer die al jouw foto's  op je smartphone of tablet en op social media afdrukt op Fujifilm Instax Mini fotopapier. Na ongeveer 10 seconden komt de foto uit de printer waarna je hem voor je ogen ziet ontwikkelen. De afbeelding is 4,6 bij 6,2 cm groot en de gehele print is 5,4 bij 8,6 cm, inclusief de rand. De Instax Share printer heeft een ingebouwde accu en wifi.

Instant afdrukken

Tegenwoordig worden vrijwel alle foto's als digitaal bestand opgeslagen en ze verdwijnen meestal op de harde schijf van je computer. Sommige foto's deel je waarschijnlijk via social media en misschien laat je ze afdrukken in een fotoboek, maar hoe vaak doe je dat nou eigenlijk? De meeste foto's zie je eigenlijk nooit meer terug en dat is toch jammer. Met de Fujifilm Instax Share SP-2 druk je gewoon je favoriete digitale foto's op je smartphone of tablet af, ook die bijvoorbeeld op Facebook en Instagram staan.  Door de afdruk heb je een tastbare herinnering aan een specifiek moment. De afgedrukte foto's zijn erg leuk om bijvoorbeeld op de koelkast of in de badkamer te plakken, zo kun je elke dag jouw leukste momenten herbeleven!

Fujifilm Instax Share SP-2

De SP-2 is een compacte en veelzijdige printer. Je kunt al je foto's op je smartphone of tablet of de foto's op je Instagram en Facebook pagina vanuit de gratis instax Share app via wifi naar de printer verzenden. Verzenden vanaf compatibele Fujifilm camera's is ook mogelijk. Meteen na het verzenden begint de printer met het belichten van de foto op Instax Mini film. Door toepassing van een laser belichting duurt dit slechts 10 seconden waarna de foto uit de printer komt. Je ziet de foto - net zoals bij een Instax camera - voor je ogen ontwikkelen; altijd een magisch moment. Het resultaat is een afdruk op creditcard formaat met een uitstekende scherpte van 320 dpi en natuurlijk de beroemde kleuren van Fujifilm! Te donkere foto's worden automatisch opgehelderd.

Mogelijkheden

Met de handige reprint knop druk je meteen een tweede afdruk van hetzelfde bestand af. Via een aantal heldere leds krijg je informatie over de status van het papier en de accu. Er zijn verschillende leuke templates, zoals Collage (2, 3 of 4 beelden op 1 foto), Split (een opname wordt over 2 foto's afgedrukt), SNS (voor foto's van social media zoals Facebook, inclusief profielfoto en aantal likes) en Real Time, waarbij de naast de gewenste foto ook de actuele tijd, locatie, weer, temperatuur en vochtigheidsgraad worden afgedrukt. Het is ook mogelijk om de helderheid en het contrast aan te passen of een foto in zwart-wit of sepia af te drukken. De SP-2 heeft een fraaie zilverkleurige behuizing, ga jij echter voor goud klik dan hier.

Specificaties Fujifilm Instax Share SP-2 Zilver
  • Afdrukmateriaal: Fujifilm Instax Mini film cassettes
  • Afdrukkwaliteit: 800 x 600 (320 dpi), 256 kleurgradaties
  • Beeldformaat: JPEG, PNG
  • Belichtingstijd: ca. 10s
  • Opladen accu: via micro USB, ca. 90 minuten
  • Capaciteit accu: ca. 100 afdrukken
  • Afmetingen: 89 x 132 x 40 mm
  • Gewicht: 250g (zonder accu en filmcassette)
  • Geschikt voor Fujifilm Instax Mini film

Specificaties
Merk Fujifilm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm Instax Share SP-2 EX D Zilver of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice