Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic - Bruin
Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic - Bruin
119,00

Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic - Bruin

119,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 39,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic - Bruin

Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic - Bruin

De Instax Mini 90 Neo Classic van Fujifilm is een supercoole instantcamera met een geweldig retro uiterlijk. Naast de prachtige kleuren en de analoge uitstraling van de afdrukken biedt de camera ook een aantal bijzondere creatieve mogelijkheden. Deze versie heeft een fraaie bruine bekleding.

Of het nu een reactie is op de moderne digitale wereld is niet duidelijk, maar instantfotografe is (weer) heel populair. Niet alleen bij de zogenaamde hipsters die een directklaarcamera misschien meer als lifestyle product gebruiken. Nee, jong en oud waardeert de instantfotografie en daar zijn voldoende redenen voor. Zoals de bijzondere kwaliteit van de Fujifilm instant foto's en het feit dat je meteen een foto mee kunt geven. Dat is toch veel leuker dan een steriel e-mailtje?

Prachtige kleuren

Fujifilm staat bij haar digitale camera's bekend om haar prachtige kleuren en dat is bij instantfotografie niet anders. Een Fujifilm directklaar foto heeft ook een opvallende analoge retro uitstraling en daarom is het geweldig dat Fujifilm nu ook een camera met een retro uitstraling heeft. De Instax Mini 90 Neo Classic heeft behalve een behoorlijk lange naam ook een ouderwets (in de goede zin van het woord) uiterlijk met een behuizing van chrome en een leerachtige bekleding.

Creatieve functies

De 90 Neo Classic heeft verschillende functie waarmee je jouw creativiteit nog kunt verhogen. Zo kun je dubbele belichtingen maken of de sluiter lang opzetten in de B-modus. Een flinke verbetering betreft de krachtige ingebouwde flitser die het licht nu aan de afstand en de helderheid aanpast. Er is ook een aparte Party modus waarbij de achtergrond beter zichtbaar is. Zo zijn al jouw feestfoto's perfect belicht!

Extra mogelijkheden

De Kids modus helpt bij het scherp vastleggen van snelbewegende kinderen, in de Landscape modus wordt de focus op oneindig gelegd en in de Macro modus kun je vanaf 30cm fotograferen. De camera heeft nu ook de mogelijkheid om de belichting aan te passen, ideaal bij tegenlicht. Je kunt de camera nu op een statief monteren en het is ook fijn (voor je portemonnee en het milieu) dat de camera met een oplaadbare accu werkt.

Specificaties
Merk Fujifilm
Breedte 11.3 cm
Diepte 5.7 cm
Hoogte 9.1 cm
Gewicht 296 gr
Type camera Instant camera
Soort analoge camera Instant camera
Instant filmtype Fujifilm Instax Mini
Handmatig in te stellen Automatisch
Kortste sluitertijd 1/4000 sec
Flitsopties Interne flitser
Type display Vast display
Model Accu NP-45A
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic - Bruin of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice