Fujifilm GFX 50R Body
Fujifilm GFX 50R Body
2.999,00

Fujifilm GFX 50R Body

2.999,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm GFX 50R Body

Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera

De Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera is een compact en lichtgewicht systeem en levert de ultieme beeldkwaliteit voor alledaagse foto's en straatfotografie. Met het afstandszoeker-stijlontwerp kun je een onderwerp in het oog houden terwijl je met het andere oog door de zoeker kijkt. Hiermee kun je de sfeer van de scène rond een onderwerp perfect controleren en voelen, weergegeven in de EVF. De magnesiumlegering van de Fujifilm GFX 50R is stof- en waterbestendig en tegelijkertijd bestand tegen lage temperaturen. Ondanks de grote beeldsensor, is de camera compact, lichtgewicht en extreem duurzaam. Het GFX 50R afstandszoeker-stijlontwerp, met een gewicht van slechts 775 gram, maakt het verbazingwekkend compact en licht, ondanks dat het een digitale camera van het middenformaat is, vooral wanneer deze is uitgerust met een compacte lens.

De compacte en lichtgewicht GFX-behuizing is ontworpen met aandacht voor detail om tegelijkertijd geavanceerde functionaliteit en elegantie te bereiken. Voorbeelden hiervan zijn te zien in de geoptimaliseerde vormen van individuele componenten, de oppervlaktestructuur van de behuizing van magnesiumlegering en het gebruik van rubbermateriaal voor een comfortabelere grip. Bedieningsschijven, inclusief de sluitertijdknop, zijn gefreesd uit aluminium blokken voor een premium textuur. Er is extra aandacht besteed aan de interne structuur en er zijn fijne aanpassingen aangebracht aan individuele bewerkingen, zoals te zien is aan het klikkende gevoel en geluid. Hoe meer je de camera gebruikt, hoe comfortabeler hij wordt.

De Fujifilm 50R is uitgerust met 51,4 MP middelgrote CMOS-sensor en X-Processor Pro-beeldverwerkingsengine. Het Fujifilm GFX-systeem levert beeldkwaliteit bij de beste in de branche. Het combineert een uitstekende resolutie van 51,4 megapixels met uitzonderlijke tonen, geavanceerde kleurenreproductie en krachtige lenzen. De GFX 50R is uitgerust met de 0,77x 3,69M-punts organische EL elektronische zoeker (EVF). Dit maakt nauwkeurige scherpstelling mogelijk, ondanks de grote afmetingen van de mediumformaatsensor, die een ondiepere scherptediepte heeft dan die van een 35 mm volformaat sensor bij het maken van opnamen met dezelfde gezichtshoek.

Dit is het eerste model in het GFX-systeem dat low energy Bluetooth-technologie ondersteunt. Gemaakte opnamen kunnen eenvoudig en snel worden overgedragen naar smartphones en tablets die met de camera zijn gekoppeld via de Fujifilm Camera Remote-app. De Fujifilm GFX 50R biedt verschillende speciale accessoires waarmee een systeem kan worden gebouwd dat voldoet aan de specifieke eisen van professionals. Gebruikers kunnen de oplossing selecteren die het gemakkelijkst te gebruiken is volgens hun opnamescène en -methode.

Kenmerken van de Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera

 • Meetzoeker-stijl camera
 • Compacte en lichtgewicht body
 • Weerbestendige structuur
 • 51,4 MP CMOS-sensor voor medium-formaat
 • X-Processor Pro
 • 2,36M-punt touchscreen LCD-achterpaneel

Standaard meegeleverd bij de Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera

 • Fujifilm GFX 50R Middenformaat Camera (body)
 • Li-ion batterij
 • Acculader
 • Beschermhoes
 • Flitsschoenafdekking
Specificaties
Merk Fujifilm
Breedte 161 mm
Diepte 66 mm
Hoogte 97 mm
Gewicht 690 gram
Lensmount Fuji Middenformaat (G)
Inclusief lens Nee
Type camera Middenformaatcamera
Bestandsformaat JPG, JPG + RAW, RAW
Beschikbare beeldverhoudingen 1:1, 3:2, 4:3, 5:4, 16:9
Type sensor Middenformaat
Cropfactor (x) 0.79
Technologie CMOS
Resolutie (megapixels) 51.4
Digitale achterwand mogelijk Nee
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Formaat sensor (mm) 43.8 x 32.9
Maximale fotoresolutie (pixels) 8256 x 6192
Opties Zelfontspanner
Autofocuspunten 117
Autofocus type Contrast detectie
Minimale ISO 100
Maximale ISO 12800
Beelden per seconde 1.8
Kortste sluitertijd 1/6000 sec
Langste sluitertijd (sec) 360
Belichtingscompensatie -5 tot +5 (in 1/3 EV stappen)
Formaat display (inch) 3.2
Aantal pixels display 2360000
Type display Kantelbaar display, Viewfinder aanwezig
Type viewfinder Electronisch
Vergroting viewfinder (x) 0.77
Flitsopties Accessoireschoen
Type accessoireschoen Hotshoe
X-syncsnelheid (sec) 1/125
Videofunctie Ja
Video resolutie Full HD
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 pixels
Video compressie H.264, MPEG-4
Geheugenkaart SDHC Card, SDXC Card
Aantal geheugenslots 2
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon, Micro HDMI, Micro-B USB 3.0
Type verbinding Bluetooth, Wifi
Model Accu NP-T125
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm GFX 50R Body of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Fujifilm GFX 50R Body

Door Cameraland op 27 mei 2019

Capture One Express heeft dezelfde vertrouwde interface als de originele Capture One software, maar is speciaal ontworpen voor fotografen die producten van Sony of Fujifilm gebruiken. Deze software is volledig gratis te downloaden!...

Lees meer