Fujifilm  VG-XT3 Verticale power handgrip X-T3
Fujifilm VG-XT3 Verticale power handgrip X-T3
329,00

Fujifilm VG-XT3 Verticale power handgrip X-T3

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 199,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm VG-XT3 Verticale power handgrip X-T3

Veelzijdige battery grip

Zoek je meer energie en grip voor je Fujifilm X-T3? De VG-XT3 is de oplossing! Deze verticale battery grip biedt plaats voor extra accu's en hij geeft meer ruimte voor je vingers plus extra bedieningstoetsen.

Extra capaciteit en ruimte

Monteer de VG-XT3 onder je X-T3 en je kunt een of twee extra (NP126S) accu's plaatsen. Samen met de accu in de camera heb je een enorme capaciteit waardoor je niet snel accu's hoeft te verwisselen. Een tweede voordeel is dat je meer ruimte voor je vingers hebt, vooral ideaal voor gebruikers met grote handen. Door de grotere massa van camera, lens en grip heb je ook minder last van bewegingsonscherpte.

Extra toetsen

De grip heeft extra bedieningstoetsen voor gebruik van de camera in de verticale opnamestand. Je hoeft je arm daardoor niet in een onhandige hoek te houden. Je beschikt over een extra ontspanknop, extra knoppen voor AE-L, AF-ON, Q en FN, plus twee extra draaiwielen en een extra focus joystick.

Weerbestendig

De VG-XT3 is specifiek ontworpen voor de X-T3 en is daarom - net zoals de camera - afgedicht tegen spatwater, zand en stof. Hij is ook bestand tegen een vriestemperatuur van -10 graden. Wel zo gemakkelijk dat je deze handig grip niet hoeft te demonteren als de omstandigheden verminderen! Dat hoeft trouwens ook niet als je de camera op een statief wilt monteren want de grip heeft een statiefaansluiting.

Specificaties
Merk Fujifilm
Soort product Battery grip
Geschikt voor merk Fujifilm
Model Accu NP-W126S
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm VG-XT3 Verticale power handgrip X-T3 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice