Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie
Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie
24,99

Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie

24,99

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie

In dit boek maakt u kennis met de prachtige, veelzijdige Fujifilm-camera’s uit de X-T-serie. De auteur laat u eerst kennismaken met de camera’s en de diverse beschikbare accessoires. Vervolgens komen de belangrijkste camera-instellingen aan de beurt. Ook als u overstapt van een spiegelreflexcamera naar een van de systeemcamera’s van Fujifilm is het even zoeken, aangezien veel zaken net een beetje anders gaan. Aan de hand van voorbeelden krijgt u tips en een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden.

Daarnaast is er in dit boek veel aandacht voor het juiste gebruik van uw Fujifilm-camera, zodat u meer plezier aan uw fotohobby zult beleven. U leert bijvoorbeeld meer over een correcte belichting en de juiste manier van scherpstellen, maar ook over het belang van een goede compositie. Daarnaast is dit boek gelardeerd met vele, fraaie foto’s ter inspiratie, alle gemaakt met de in dit boek beschreven camera’s.

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Fotografie
Aantal pagina's 204
Uitvoering Hardcover
Auteur Joke Beers-Blom
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice