Focus op Fotografie: Sportfotografie
Focus op Fotografie: Sportfotografie
25,89

Focus op Fotografie: Sportfotografie

25,89

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Focus op Fotografie: Sportfotografie

Sportfotografie is een onderdeel van de fotografie dat door veel mensen wordt beoefend. Een groot deel hiervan ervaart echter dat hun foto's er niet uitzien zoals die in magazines en kranten verschijnen. Hoe krijg je het voor elkaar om je foto's wat meer te laten lijken op professionele foto's, zonder gelijk duizenden euro's aan apparatuur uit te moeten geven?

Een antwoord hierop krijgen, is een van de redenen waarom dit boek geschreven is. Het is geen doorsnee boek, maar feitelijk het beste van twee werelden. Enerzijds kan zowel de beginnende als de gevorderde amateursportfotograaf hier tips en trucs uithalen die makkelijk zijn toe te passen in de praktijk. Anderzijds is het voor iedereen met een hart voor sport interessant om mooie sportfoto's te bekijken.

Het kloppend hart van dit boek is het gedeelte waarin het fotograferen van vijftig sporten wordt beschreven. De auteurs hebben dit op laagdrempelige wijze gedaan, alsof ze naast je zitten en met je in gesprek zijn. Hun werkwijze, tips en trucs zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in de sportfotografie. Ze proberen het vooral niet te technisch te maken, want techniek is maar een heel klein onderdeel van sportfotografie. Het is belangrijk dat je het gaat zien en er plezier in krijgt, maar vooral dat je merkt dat je betere foto's gaat maken.

Naast de vijftig sporten is er aandacht voor minder bekende aspecten van de sportfotografie, zoals de workflow, praktische Lightroom-tips, het samenstellen van een portfolio of serie, het verkopen van je foto's en accreditatie.

Inhoudsopgave

  1. Apparatuur, instellingen, feiten en fabels
  2. Hoe doen ze het?!
  3. Workflow
  4. Inspirerende sportfoto’s
  5. Index
Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Fotografie
Aantal pagina's 352
Uitvoering Paperback
Auteur Huub Keulers, Marcel van der Looij
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Focus op Fotografie: Sportfotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice