Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-36TDX 120x45 cm
Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-36TDX 120x45 cm
869,00

Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-36TDX 120x45 cm

869,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 289,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 19,34 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-36TDX 120x45 cm

Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-36TDX 120x45 cm

De RX-36TDX van Falcon Eyes is een flexibel LED-paneel dat geleverd wordt met een softbox, diffuusdoek en honingraat. De lamp is bi-color, levert een vermogen van 250 Watt, heeft een CRI van 95 en geeft je ook de mogelijkheid om verschillende thema-effecten in te stellen voor jouw video-opnames. Deze flexibele mat is spatwaterdicht. Je kunt de RX-36TDX in elke positie vouwen en zowel op netstroom als met een V-mount accu gebruiken. Kortom: de perfecte lamp voor gebruik op iedere locatie.

Op de flexibele mat bevinden zich 1176 kleine LED-lampjes: 588x wit en 588x geel. Hiermee kun je de kleurtemperatuur aanpassen van 3000K (warm geel licht) tot 5600K (daglicht). je stemt de kleurtemperatuur eenvoudig af op het omgevingslicht, voor een natuurlijk resultaat. De lamp levert stabiel licht zonder flikkeringen. Ook kun je traploos meer of minder vermogen toevoegen, tot een maximum van 250W. Om het licht te verzachten kun je de softbox en diffuusdoek gebruiken. Om het licht juist meer te sturen kun je gebruikmaken van de honingraat. Deze accessoires worden standaard meegeleverd in deze set. Tot slot kun je gebruikmaken van 9 thema-effecten - zoals zwaailichten, bliksem en kaarslicht - om situaties levensecht na te bootsen.

Het flexpaneel is geschikt voor gebruik in jouw studio (netstroom) en op locatie (met optioneel verkrijgbare V-mount accu). De lamp wordt geleverd met een X-bracket met universele spigotaansluiting. Hierdoor kun je de RX-36TDX op ieder gangbaar lampstatief plaatsen.

Wat betekent TDX II?

De RX-36TDX II (TDX versie 2) kun je zien als een upgrade/re-style van de RX-36TDX. Wat is er veranderd? Je kunt naast de bekende functionaliteiten nu ook gebruikmaken van 9 thema-effecten, zoals zwaailichten, bliksem en kaarslicht. Dit biedt dus nog meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld video-opnames. Tevens is het bedieningsmenu veranderd waarmee je de instellingen - zoals kleurtemperatuur - van de lamp bepaalt. Om de RX-36TDX II op afstand te bedienen heb je de RC-5B afstandsbediening nodig (zie optionele accessoires). Heb je nog de reguliere RX-36TDX? Dan stuur je de lamp aan met behulp van de Falcon Eyes RC-3T. Om meerdere TDX-lampen centraal te bedienen maak je nu gebruik van DMX, of dus van de afstandsbediening.

Toepassing Falcon Eyes RX-36TDX

De LED-lamp van Falcon Eyes is flexibel in meerdere opzichten. Wat direct opvalt is dat de lamp in 360 graden vouwbaar is, waardoor je objecten met één lamp toch uit meerdere hoeken kunt belichten. Maar de lamp is ook voor tal van toepassingen inzetbaar. Denk aan portretfotografie of juist een videoproductie, waar je gebruik kunt maken van de thema-effecten. Wist je dat je ook meerdere lampen centraal en draadloos kunt aansturen? Dit kan op de volgende manieren:

 • Draadloze bediening van één of meerdere lampen middels RC-5B afstandsbediening (optioneel verkrijgbaar) Dit geldt enkel voor de nieuwe versie. Voor de oude versie heef je de RC-3T nodig.
 • Centrale bediening van meerdere TDX-lampen vanaf één control unit (instellen op kanaal A/B/C/D)
 • Centrale bediening van meerdere TDX-lampen met behulp van DMX

Unieke kenmerken

 • CRI-waarde van 95
 • Spatwaterdicht
 • 3000K-5600K
 • 250W
 • 1176 LEDs

Gebruik van het klittenband

Bij het ledpaneel ontvang je diverse stroken klittenband. Het standaard zwarte klittenband gebruik je om meerdere ledpanelen aan elkaar vast te maken. Het zwarte klittenband met gaten gebruik je om een touw aan het ledpaneel vast te maken, zodat je het ledpaneel ergens op kunt hangen. Het witte klittenband gebruik je om het ledpaneel aan de hemelbekleding van jouw auto te bevestigen.

In de doos

 • LED lamp
 • X-bracket
 • Tilting-bracket
 • Control unit
 • Stroomkabel DC-24V 15A
 • Set Klittenband
 • Softbox
 • Diffuusdoek
 • Honingraat
 • Draagkoffer
Specificaties
Merk Falcon Eyes
Type licht categorie Continu licht (studio)
Meegeleverde licht producten Accessoire
Lichtbron LED
Soort lamp Paneel
Lichtvormer aansluitingen Accessoire fitting
CRI 95
Lux 15800
Kleurtemperatuur min (K) 3000
Kleurtemperatuur max (K) 5600
Dimming range min (%) 0
Dimming range max (%) 100
Stroomvoorziening Netstroom
Netspanning minimaal (Volt) 100
Netspanning (Volt) 240
Model Accu V-Mount
Aantal accu slots 1
Verlichtingshoek vast of variabel Variabel
Verlichtingshoek (graden) 120
Verlichtingshoek min (graden) 15
Verlichtingshoek max (graden) 360
Afstandsbediening DMX
Aantal lampen per kop 1176
Accessoires Overige
Aansluitingen XLR 3 Pin
Lengte 120 cm
Breedte 45 cm
Diepte 1 cm
Gewicht 1 kg
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-36TDX 120x45 cm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice