Falcon Eyes Achtergrond Systeem Elektrisch B-2WE voor 2 Rollen
Falcon Eyes Achtergrond Systeem Elektrisch B-2WE voor 2 Rollen
139,00

Falcon Eyes Achtergrond Systeem Elektrisch B-2WE voor 2 Rollen

139,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 46,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Falcon Eyes Achtergrond Systeem Elektrisch B-2WE voor 2 Rollen

De B-2WE is geschikt voor 2 achtergrondrollen, zowel papier als vinyl en wordt geleverd inclusief een draadloze afstandsbediening met drie batterijen. De afstandsbediening kan ingesteld worden op de kanalen 1-99. De breedte van het achtergrondsysteem kun je zelf bepalen, dus alle rollen passen op dit systeem, ook de lange rollen met een lengte van 2.72 m. Per rolhouder is het maximaal belastbare gewicht 10 kg.

Je kunt dit systeem ophangen aan muur of plafond, waarna je de rollen ertussen kunt hangen. Hierna kun je met behulp van de draadloze afstandsbediening de rollen op- en afrollen. Vanaf het plafond gerekend is de volledige hoogte van het systeem 32 cm. De rollen (het hart ervan) kunnen op de volgende vaste afstanden hangen vanaf het plafond gezien: 11 cm, 14 cm en 18 cm. Dit omdat de ophangbeugels allebei drie verschillende vaste ophanghoogten hebben. De totale buitenmaat is maximaal 2.93 m (op basis van de langste rol (2.72 m).

Specificaties
Merk Falcon Eyes
Type achtergrond Achtergrondsysteem
Soort achtergrond Rol
Achtergrondinvulling Egaal
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Falcon Eyes Achtergrond Systeem Elektrisch B-2WE voor 2 Rollen of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice