ExpoDisc 2.0 Digitaal witbalans warm/portret balans filter 77mm
ExpoDisc 2.0 Digitaal witbalans warm/portret balans filter 77mm
49,95

ExpoDisc 2.0 Digitaal witbalans warm/portret balans filter 77mm

49,95

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving ExpoDisc 2.0 Digitaal witbalans warm/portret balans filter 77mm

Expodisc 2.0 - Combinatie van een neutraal witbalans en warm portret filter


De Expodisc 2.0 is de opvolger van de originele Expodisc en is op een paar punten verbeterd. De 2.0 filters combineren de standaard witbalans filters met het warm portret filter. Creëer de ideale intensiteit tijdens portretfotografie met de diverse verwisselbare filters. Je kunt de verschillende warmfilters snel en simpel op de voorkant van de Expodisc scrhoeven.
Op het moment van schrijven zijn de Expodisc filters de enige witbalans filters welke gekallibreerd zijn. Deze kallibratie geldt zowel voor het 18 procent opvallend licht instrument, als voor het neutraal witbalansfilter, ideaal voor de kritische studiofotograaf!


Specificaties
Merk ExpoDisc
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype Witbalans
Filtermaat (mm) 77
Set Nee
Productbeoordelingen
1 reviews
“Ben zeer tevreden over deze aankoop , levert de gewenste resultaten alsmede de klantvriendelijkheid en service van Cameraland ”
Beoordeling door Wim Eckhardt (geplaatst op 14-07-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ben zeer tevreden over deze aankoop , levert de gewenste resultaten alsmede de klantvriendelijkheid en service van Cameraland .
Vraag en antwoord

Stel een vraag over ExpoDisc 2.0 Digitaal witbalans warm/portret balans filter 77mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice