Natuurfotografie met Gustav Kiburg

Webinar Natuurfotografie met Gustav Kiburg


Focus op Sony RX10 Mark IV

Professioneel fotograaf en Sony ambassadeur Gustav Kiburg zal in een tweedelige webinar alle geheimen onthullen die schuilgaan achter zijn schitterende natuurfoto's. In dit eerste deel gaat hij dieper in op het fotograferen van ijsvogels en maakt hij een fotografische trip door Europa. In zijn verhaal neemt hij je mee op reis van de gieren in de Franse Alpen naar de stranden van Helgoland waar je talloze zeehonden kunt spotten. Gustav vertelt enthousiast over zijn passie voor natuur en fotografie, maar legt hierbij ook uit hoe hij te werk gaat en waar je als fotograaf op moet letten. Het belooft een inspirerend verhaal te worden vol praktische tips voor zowel de beginnende als de gevorderde natuurfotograaf, je krijgt ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

De webinar 'Natuurfotografie met Gustav Kiburg' vindt plaats op dinsdag 20 april van 20:00 tot 22:00.
Deelname aan de webinar is gratis, je kunt je hier inschrijven.

Natuurfotografie met de Sony RX10 Mark IV

Bij wildlife- en vogelfotografie denk je vaak aan fotografen met enorme telelenzen. Niet vreemd, want als je met een full-frame camera ver genoeg in wilt kunnen zoomen vogel van afstand groot in beeld te krijgen, dan heb je al snel minimaal 400mm telebereik nodig. Dat betekent een investering van duizenden euro's en kilo's aan apparatuur. Het kan ook anders! Sony heeft met de RX10 een zeer populaire serie bridgecamera's ontwikkeld die door hun geweldige bereik ook zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld vogelfotografie. Gustav laat je tijdens deze webinar zien wat de mogelijkheden zijn van de Sony RX10 Mark IV en wat voor geweldige resultaten je hier als natuurfotograaf mee kan bereiken.


Gustav Kiburg

Over Gustav Kiburg

Gustav Kiburg is geboren in Rotterdam en is een gepassioneerde Nederlandse natuur- en wildlifefotograaf. Hij reist door heel Europa op zoek naar de mooiste locaties en eenmaal daar is hij soms uren bezig met het voorbereiden op het maken van de perfecte foto. Gustav zijn persoonlijke slogan is "Bad weather is colour weather". Hij leert anderen graag over fotografieapparatuur en de benodigde technieken en spreekt regelmatig bij exposities en evenementen. Gustav is tevens Sony ambassadeur en zijn kennis op het gebied van Sony apparatuur is ongekend.

- WEBINAR -

Gustav Kiburg

NATUURFOTOGRAFIE
FOCUS OP DE SONY RX10 IV


20 april | 20:00 uur