Natuurfotografie met Gustav Kiburg

Natuurfotografie met Sony


Ben jij geïnteresseerd in natuurfotografie? Dan mag je deze dag niet missen! Op zondag 9 oktober organiseren wij samen met Sony een speciaal evenement dat volledig in het teken staat van natuurfotografie. De locatie is het Buitencentrum Schoorlse Duinen, een prachtige plek aan de rand van Nederlands hoogste duinengebied. Laat je inspireren tijdens een van de lezingen van natuurfotograaf Gustav Kiburg of test de nieuwste Sony apparatuur. Of je nu beginner bent of een opstap wilt maken, adviseurs van Cameraland helpen je graag met kiezen.

Profiteer van de scherpe aanbiedingen
Sony heeft speciaal voor deze dag een ijzersterk pakket aan aanbiedingen samengesteld. En ben je na al die informatie verzadigd, dan kun je heerlijk uitwaaien in de prachtige omgeving met tal van wandel- en fietsmogelijkheden.

Lezing natuurfotografie door Gustav Kiburg

Wat komt er kijken bij natuurfotografie? Is het een kwestie van 'op het juiste moment op de juiste plaats zijn' of is er meer om rekening mee te houden? Tijdens een lezing van een uur zal natuurfotograaf Gustav Kiburg vertellen over zijn passie voor natuur en fotografie, maar legt hierbij ook uit hoe hij te werk gaat en waar je als fotograaf op moet letten. Hij gunt je een blik achter de schermen van zijn bekendste Gallery Photos en legt uit hoe die foto's tot stand zijn gekomen. Het belooft een inspirerend verhaal te worden vol praktische tips voor zowel de beginnende als de gevorderde natuurfotograaf, je krijgt ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

Er zijn twee lezingen, je kunt je aanmelden via onderstaande links. Je betaalt 25 euro, dit bedrag krijg je na deelname terug in de vorm van een cadeaubon. Als je de bon op de dag zelf gebruikt verdubbelen wij de waarde!


Gustav Kiburg

Over Gustav Kiburg

Gustav Kiburg is een gepassioneerde natuur- en wildlifefotograaf. Hij reist de hele wereld over, van de Biesbosch tot Zuid-Amerika, op zoek naar de mooiste locaties en eenmaal daar is hij soms uren bezig met het voorbereiden op het maken van de perfecte foto. Gustav zijn persoonlijke slogan is "Bad weather is colour weather". Hij leert anderen graag over fotografieapparatuur en de benodigde technieken en spreekt regelmatig bij exposities en evenementen. Gustav is tevens Sony ambassadeur en zijn kennis op het gebied van Sony apparatuur is ongekend.


Foto's van Gustav KiburgAlles staat demonstratieklaar

Wat voor natuurfotograaf ben je of ga je worden? Wil je tijdens je wandel- of fietstochten vastleggen wat op je pad komt? Of ga je gericht op fotojacht om bijzondere soorten te verschalken of je creatief uit te leven? Daar hangen heel specifieke keuzes aan en het team van Cameraland kan je daar heel goed bij helpen. Alle relevante Sony producten zijn beschikbaar om te proberen. Tussen de lezingen door is Gustav Kiburg zelf ook beschikbaar voor persoonlijk advies.

Inruilen? Prima!

De nieuwste Sony's systeemcamera's zijn buitengewoon geschikt voor wildlife- en vogelfotografie. Met de geavanceerde autofocustechniek is het mogelijk je prooi in volle actie scherp te krijgen en te houden. Wil je je bestaande apparatuur inruilen? We maken graag een deal met je!


Buitencentrum Schoorlse Duinen

Adres
Oorsprongweg 1
1871 HA Schoorl
Datum en tijd
Zondag 9 oktober
Van 10:00 tot 16:00

Buitencentrum Schoorlse Duinen ligt aan de rand van Nederlands hoogste duinengebied. Hier starten verschillende wandel- en fietsroutes en kun je terecht voor informatie over het natuurgebied Schoorlse Duinen. In het buitencentrum vind je Brasserie IJgenweis met uitzicht op de duinen en heerlijke gerechten met biologische streekproducten.

Parkeren kan op de royale parkeerplaats bij het Natuurcentrum. Een extra parkeerterrein (gratis) is te bereiken via de Molenweg.