Epson SureColor SC-P600 A3 Photo printer
Epson SureColor SC-P600 A3 Photo printer
569,00

Epson SureColor SC-P600 A3 Photo printer

569,00

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Epson SureColor SC-P600 A3 Photo printer

Epson SureColor SC-P600 - A3+ Fotoprinter met zeer breed kleurenspectrum en hoge zwartdichtheid


Fotoprinter met hoogwaardige afdrukken
Stel je als fotograaf hoge eisen aan de afdrukkwaliteit, ben je perfectionist en wil je dat kleuren en zwart perfect worden afgedrukt? De Epson SureColor SC-P600 A3 Photo Printer is een hoogwaardige fotoprinter, geschikt voor de veeleisende (semi) professional. Tijdens de introductie op de Photokina 2014, was het deze printer die kan afdrukken met het breedste kleurenspectrum en de hoogste zwartdichtheid. (2.84 DMax op PGPP) Zwart is dus ook echt pikzwart met deze printer, de gehaalde waarden zijn de hoogste uit de printer industrie!


Consistente, levensechte afdrukken
Profiteer van een verbeterde grijswaardenbalans zonder kleurvervormingen en een zachter, natuurlijker tintbereik dankzij Epsons UltraChrome K3-inkt met Vivid Magenta en zwarte inkt. Standaard foto- en matzwart en twee grijstinten realiseren prachtige zwart-wit afdrukken met veel detail.Draadloos, veelzijdig en snel
Print direct via Apple AirPrint en Google Cloud Print, Epson Connect maakt het mogelijk om je workflow te verbeteren en snel je files te printen vanaf de bron die je wilt, en dat geheel draadloos. Print razendsnel een opdracht vanaf je tablet via de Wi-Fi verbinding, een afdruk op A3+ rolt al na 153 seconden uit de printer.


Geschikt voor een breed scala aan afdruk materiaal
Print in A3+ formaat op diverse topkwaliteit dragers, zoals canvas, foto- en kunstdrukpapier of extra dikke media tot 1,3mm dikte. Je kunt zelfs Cd's of Dvd's bedrukken. Print prachtige panorama foto's met de papierrol voorziening.


LCD-kleurenscherm
Lees de media-aanwijzingen en controleer de inhoud van de inktpatronen snel en gemakkelijk dankzij het grote 2,7 inch kleuren touchscreen.


Grote inktpatronen
Hou de kosten per pagina onder controle met de grote, gescheiden inkt cartridges. Deze hebben een inhoud van 25.9ml, dit is goedkoper in gebruik en voorkomt dat je vaak moet wisselen.


Compact en energiezuinig
Ondanks de grootse prestaties heeft Epson de SC-P600 compact weten te houden. Deze fotoprinter kun je makkelijk op een bureau kwijt, met zijn 616? x 369 x 228 mm en 15kg is hij redelijk compact en licht gehouden. Hou je energiekosten laag met een maximaal verbruik van slechts 20 watt. In stand-by verbruikt de Epson slechts 1.4 watt en in de slaapstand schakelt hij terug naar 0.3 watt.


Kenmerken

  • Vernieuwde 9-kleuren UltraChrome HD- en Vivid Magenta-inkttechnologie
  • Zeer hoge zwartdichtheid en breed kleurenspectrum (2.84 DMax op PGPP)
  • Ondersteuning voor Apple AirPrint en Google Cloud Print (Epson Connect)
  • Print direct draadloos via Wi-Fi vanaf smartphones, tablets en pc's
  • Hoge afdruksnelheid van 153 seconden voor 11x14 inch afdruk op A3+
  • Groot 2.7 ich full color touchscreen
  • Grote 25.9 ml inktpatronen
  • Compact formaat: 616 x 369 x 228 mm
Specificaties
Merk Epson
Aansluitingen Ethernet
Type display Vast display
Formaat display (inch) 2.7
Hoogte 228 mm
Diepte 369 mm
Type printer Fotoprinter
Geschikt voor XL cartridges Nee
Type zwart-wit cartridges Epson T760
Type kleur cartridges Epson t760
Aantal cartridges 9
Inkjettechnologie Ultrachome HD
Minimale inktdruppelgrootte (pl) 2
Capaciteit papierlade 1 100
Aantal papierlades 2
Energieverbruik standby (Watt) 1.4
Energieverbruik (Watt) 20
Maximaal papierformaat Papierrol,33 cm
Maximale papierdikte (mm) 1.3000
Maximale afdrukresolutie (dpi) 5760 x 1440
Afdrukopties Afdrukken vanuit de cloud, Dubbelzijdig afdrukken, Foto's afdrukken, Randloos afdrukken
Ondersteunde papierformaten 10 x 15 cm, 100 x 148 mm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm, 20 x 25 cm, 9 x 13 cm, A3, A3+, A4, A5, Gedefinieerd door gebruiker, Letter, Postkaart
Achterinvoer Nee
Scanfunctie Nee
Ondersteunde besturingssystemen Mac OS X 10.6.8 of hoger, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
Gewicht 15000 gram
Breedte 616 mm
Productbeoordelingen
1 reviews
“Mijn oude A3-printer werd total loss verklaard”
Beoordeling door Rengenier Brouwer (geplaatst op 16-12-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Mijn oude A3-printer werd total loss verklaard. Jammer want ik kon er goed mee overweg. De keuze voor een nieuwe A3 printer werd door mij gemaakt in de besprekingen op Internet. Want de gegevens van een fabrikant zeggen niet alles. Ik hecht waarde aan ervaringsgegevens. De keus viel uiteindelijk op de Epson SC-P600. De bestelling werd geplaatst bij Cameraland en de volgende ochtend bracht Post-NL een grote doos. Spannend is het uitpakken en de eerste blikken op een nieuwe A3-printer. Met de bijgeleverde instructie staat even later een uitgepakte printer te glimmen op mijn werktafel. Maar nog spannender is het moment dat de eerste kleurenprint naar voren rolt. Prima, geheel volgens de verwachtingen. Snel kleurprofielen gemaakt om papier en de Epson te matchen. Alle werkt en is kleurgetrouw. Het zwart is opvallend donker en met name de grijstint van zwart-wit afdrukken is erg fraai. IK druk weer met genoegen en bewondering af. Mijn compliment aan Epson en dank aan Cameraland.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Epson SureColor SC-P600 A3 Photo printer of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice