Epson Perfection V800 Photo scanner
Epson Perfection V800 Photo scanner
579,00

Epson Perfection V800 Photo scanner

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Epson Perfection V800 Photo scanner

De Epson V800 - Zeer snelle topkwaliteit 6500 dpi scanner


Vrijwel geen opwarmtijd
Hou tijd over met de snelle Epson Perfection V800 fotoscanner. Door de ReadyScan-technologie met LED lichtbron duurt het opwarmen minder dan een seconde. Een A4 preview komt er daarom al uit na 6 seconden, een negatieve film scan van 2400 dpi voert de V800 in slechts 37 seconden uit. De USB-2.0 aansluiting staat garant voor een snelle en betrouwbare gegevens overdracht.


Topkwaliteit scans
Maak de mooiste scans en geniet van de beste scanresultaten met de Epson V800 serie. De maximum scanresolutie bedraagt maar liefst 6400 dpi, de scanner heeft een 48 bits kleur in- en uitgang.


Super veelzijdig
De Epson V800 kun je probleemloos inzetten voor het scannen van 35mm stroken, dia's, film negatieven of positieve film. Deze scanner is ook geschikt voor medium en groot formaat film. Door de meegeleverde, verbeterde, stevige, verstelbare filmhouders krijg je altijd de scherpste resultaten. Zelfs niet standaard filmformaten tot 8x10" worden ondersteund, indien je deze direct op de plaat legt. Natuurlijk scan je ook foto afdrukken met de beste resultaten.

<

Verbeter je fotokwaliteit
Foto's opschonen gaat super makkelijk met de Epson V800 serie scanners. De Digital ICE-technologie kan automatisch onvolkomenheden verwijderen, denk aan stof, krassen, haartjes, vingerafdrukken etc. etc. Zo krijg je altijd een cleane scan. Herstel foto's in hun oude glorie zonder ingewikkelde photoshop technieken toe te hoeven passen. Scan superstrakke, vlekvrije films, snel en nauwkeurig en met een perfecte detailweergave. Zelfs licht beschadigde film is geen probleem voor de Epson V800 serie.


Perfecte kleurweergave
Altijd de juiste kleurtint door de uitstekende kleurenreproductie met een optische dichtheid van 4.0 DMax. Detecteer probleemloos en uiterst nauwkeurig het originele kleurbereik, zelfs de lichte en donkere partijen van het origineel worden exact gereproduceerd. De Epson V800 serie scanners hebben een indrukwekkende detailrijkdom en een groot dynamisch bereik.


Moet je een fotoverzameling of aantal dia's digitaliseren, en wil je dit snel en in de beste kwaliteit doen? Met een Epson V800 of V850 heb je een perfecte machine in handen!


Kenmerken

  • Scant alles, van films en dia's tot mediumformaat en afdrukken
  • Supersnelle en energie besparende LED technologie
  • Opstarten binnen een seconde
  • Groot dynamisch bereik
  • Beeldoptimalisatie door korrelreductie, verwijdering van stof, krassen, vingerafdrukken en andere onvolkomenheden, kleurherstel, correctie achtergrondverlichting, Unsharp Mask met Noise Reduction
Specificaties
Merk Epson
Diepte 308 mm
Hoogte 152 mm
Scansnelheid (ppm) 12
Kleurdiepte 48 bpp
Maximale scanresolutie (dpi) 6400 x 9600
Maximaal scanformaat A4
Scanopties Kleuren scannen, Negatieven scannen, Scannen naar USB
Lichtbron Infrarood led-lamp, Witte led-lamp
Ondersteunde besturingssystemen Mac OS X 10.6.8 or later, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP SP2 of hoger
Type scanner Flatbed scanner
Gewicht 6600 gram
Breedte 503 mm
Productbeoordelingen
3 reviews
“Ik heb en gebruik de Perfection V800 Photo scanner nu ongeveer een maand”
Beoordeling door Ton Coumans (geplaatst op 08-07-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik heb en gebruik de Perfection V800 Photo scanner nu ongeveer een maand. Tot nu kwamen vooral de zeer oude 6 x 9 (1933) en de latere 6 x 6 negatieven aan de orde. In de loop van de jaren is de kwaliteit van met name de 6 x 9 negatieven sterk achteruit gegaan, dat maakt deze scanner wel pijnlijk duidelijk. Een waarschuwing dus: wacht niet te lang met het scannen van je negatieven. In verhouding tot andere scanners - ik gebruikte de V300, ook voor ruim 8000 dia's - lijkt mij het grotere aantal filmgeleiders (kwantiteit) en daarmee de verwerkingssnelheid van diverse formaten erg prettig. Mede door tijdgebrek zijn mijn ervaringen met de diverse mogelijkheden nog erg beperkt, daarom mijn wat voorzichtige score. De vakantieperiode brengt daarin - naar ik verwacht - zeker verandering.
“Heb de scanner nu ongeveer een maand en deze bevalt mij prima”
Beoordeling door HansM (geplaatst op 23-05-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Heb de scanner nu ongeveer een maand en deze bevalt mij prima. Handige bediening en superscherpe scans. Ik sta versteld van de resultaten, ook die van kleinbeeldnegatieven en dia's. Je hebt echt geen andere software nodig dan de bijbehorende Epson software. Veel mogelijkheden en een snelle opwarmtijd. Het is qua prijs een flinke investering maar je krijgt echt waar voor je geld.
“Ik heb de scanner nu bijna een maand in bezit en heb 2000 scans gemaakt”
Beoordeling door Hans Heemsbergen (geplaatst op 20-01-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik heb de scanner nu bijna een maand in bezit en heb 2000 scans gemaakt. Ik ben erg tevreden met de scanner (vandaar een 9) maar heb toch wat opmerkingen en wensen. Het is onduidelijk waarom Silverfast bijgeleverd wordt en hoe dit gebruikt moet worden. Ik werk nu met Nik Collection binnen PSE 12. Dit doet precies wat ik wil. Ik werk alleen in de professionele modus. Inderdaad meer werk, maar ik krijg zo de beste resultaten. De settings is een kwestie van uitvinden. Voor wat ik doe is 2400 dpi en geen compressie het best. Dit duurt dan wel erg lang. De filmhouders mogen wat steviger worden uitgevoerd. Al met al ben ik erg tevreden over Cameraland en de Epson V800. Voor een indruk van de 6X6 en kleinbeeld scans (voornamelijk zwart/wit) zie https://www.flickr.com/photos/heemsb/
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Epson Perfection V800 Photo scanner of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice