Elinchrom ELC Dual 125 Kit Studiolampen
Elinchrom ELC Dual 125 Kit Studiolampen
1.199,00

Elinchrom ELC Dual 125 Kit Studiolampen

1.199,00

Binnenkort beschikbaar

Of 399,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 39,77 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Elinchrom ELC Dual 125 Kit Studiolampen

Deze set bevat twee Elinchrom ELC 125 Flitslampen voorzien van instelbaar gebalanceerd daglicht LED en wordt geleverd met transporttas.


De Elinchrom studiolampen, ELC 125 is voorzien van TTL met handmatige vergrendeling, HSS, Smart Pro-Active Cooling, Auto-On en directe compatibiliteit met de wereldberoemde lichtvormers van Elinchrom.

Altijd voorbereid

De ELC's zijn klaar voor gebruik op het moment dat inspiratie je opvalt. Met Auto-aan staat het apparaat altijd in de stand-by modus met uw vorige instellingen opgeslagen en de ingebouwde TTL versnelt het kiezen bij uw volgende belichting. Met de functie Handmatige vergrendeling kunt u snel van TTL naar Handmatig schakelen zonder de belichtingsinstellingen te verliezen voor snelle aanpassingen of om creatieve effecten te verkennen.

Ontworpen om lang mee te gaan

Elk aspect van de ELC 125 is ontworpen en uitvoerig getest voor maximale betrouwbaarheid en een langere levensduur. Elinchrom creëerde de ELC's om je volgende avontuur mee te maken. En de volgende. En veel daarna.

Blijf koel onder druk

Met Smart Pro-Active Cooling van Elinchrom leren de ELC's uw opnamestijl en passen hun koelcycli eromheen aan, zonder uw creatieve flow te onderbreken. Bovendien kunnen hun slim ontworpen luchtstroomontwerp en geluidsarme, snelheids- gestuurde ventilator kan zware belasting aan.

Meer ontdekken

Hoe belangrijk een solide studiostroboscoop ook is, de lichtvormer is waar de echte magie gebeurt. Het bajonet Quick-Lock-systeem geeft u directe toegang tot de wereldberoemde lichtvormers van Elinchrom. Gecombineerd met de heldere, daglicht LED-modelleringslamp om uw pre-visualisatie te ondersteunen. Het potentieel om uw verlichtingsstijl te ontwikkelen is eindeloos.

Onbeperkte flexibiliteit

Uw apparatuur mag u nooit beperken. Of u nu in uw woonkamer experimenteert of in een grote studio werkt, de ELC 125 kan acclimatiseren. En kan tot 7 W worden uitgeschakeld, zodat u de gewenste scherptediepte kunt bereiken of slechts een vleugje licht kunt toevoegen. Bovendien kunt u met HSS beweging bevriezen, omgevingslicht overmeesteren en achtergronden donkerder maken.

Minder bewerken, sneller leveren

Elinchrom's precieze kleurwetenschap en nauwkeurigheid over het hele vermogensbereik stelt u in staat professionele en consistente resultaten te leveren aan uw klanten met minder verspilde tijd en geld in post-productie.

Draadloze vrijheid

Mis nooit meer een opname met Elinchrom's Skyport-radiofrequentiesysteem dat compatibel is met 7 cameramerken. Je krijgt ook intuïtieve bediening van flitsinstellingen van je camera en je computer. Zelfs niet-Elinchrom-units en speedlights kunnen via de Elinchrom Skyport Receiver Plus in de draadloze configuratie worden geïntegreerd.

Specificaties
Merk Elinchrom
Soort lamp Monolight
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Elinchrom ELC Dual 125 Kit Studiolampen of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice