Duuren Het Lightroom Mobile boek
Duuren Het Lightroom Mobile boek
18,90

Duuren Het Lightroom Mobile boek

18,90

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Duuren Het Lightroom Mobile boek

Scott Kelby: Het Lightroom Mobile-boek

De bestverkopende auteur van Lightroom-boeken is terug. Scott Kelby laat je stap voor stap zien hoe je de kracht van Lightroom Mobile inzet en hoe je zelfs meer uit Lightroom haalt dan met de desktopversie mogelijk is.
Dit boek legt alles uit op de bekende Scott Kelby-manier: hij leert je met Lightroom Mobile werken zoals hij het aan een vriend zou uitleggen. Hij laat daarbij technojargon en achterliggende complexiteiten achterwege. Kelby komt direct tot de kern van de zaak en laat je zien hoe je snel aan de slag gaat, hoe je het meeste uit de verbluffende mogelijkheden van Lightroom Mobile haalt en zelfs hoe je dingen doet die met Lightroom voor de desktopcomputer niet mogelijk zijn.

Scott werkt al vanaf het begin met Lightroom Mobile en ieder jaar geeft hij les in Lightroom Mobile op de Photoshop World Conference. Hij weet als geen ander tegen welke problemen gebruikers aan lopen en hij weet precies hoe de valkuilen omzeild moeten worden, zodat je optimaal kunt genieten van de vrijheid die het werken op een mobiel apparaat biedt.

Je leert alles over organiseren, bewerken en delen – het complete proces. En in no-time bewerk je je afbeeldingen als een eindbaas.

Speciale bonusvideo

Als bonus heeft Scott speciaal voor de lezers van dit boek een (Engelstalige) video opgenomen waarin hij je door zijn hele werkproces leidt. Je ziet precies hoe hij het bij zijn eigen werk gebruikt, en de video helpt je in te zien hoe je Lightroom Mobile voor je aan het werk zet.

Specificaties
Merk Duuren
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Duuren Het Lightroom Mobile boek of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice