Duuren Handboek Sportfotografie
Duuren Handboek Sportfotografie
24,99

Duuren Handboek Sportfotografie

24,99

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Duuren Handboek Sportfotografie

Thuiskomen met de allermooiste sportfoto’s!

Je staat langs de lijn bij een voetbalwedstrijd van je (klein)zoon of zit op de tribune bij het afzwemmen van je (klein)dochter. Hoe zorg je dan dat je thuiskomt met een geslaagde foto van dat prachtige doelpunt (actie) of van die trotse blik (emotie) bij de diploma-uitreiking? Dat lukt in ieder geval niet met je telefoon (te traag, geen zoom, veel ruis). Daar heb je het juiste gereedschap voor nodig (camera én lens). Bovendien moet je weten hoe je die camera in moet stellen en bedienen en – niet minder belangrijk – je moet op het juiste moment op de juiste plaats staan.

De perfecte sportfoto maak je dus niet zomaar eventjes uit – letterlijk – de losse pols. Dat vraagt kennis, ervaring en inspiratie. Dit boek helpt je daarbij op weg van A tot Z, zodat je de volgende keer goed beslagen ten ijs komt met de juiste mix van gereedschap, instellingen, standpunt, timing en niet te vergeten inspiratie. Want ook dat laatste is in dit boek ruim vertegenwoordigd met werkelijk adembenemende en spectaculaire sportfoto’s van topfotograaf Pim Ras (Zilveren Camera 2009).

Ook besteedt deze uitgave aandacht aan het beheer, bewerken en publiceren van je mooiste sportfoto’s, want die moet je niet laten onderstoffen in een vergeten mapje op je computer. Laat ze zien!

Kortom, sportfotografie is topsport, waarbij jíj – dankzij dit boek – voortaan de winnende foto’s scoort.

246 pagina's
Auteur(s): Pim Ras, Pieter Dhaeze
ISBN: 978-90-5940-939-2

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Beeldbewerking, Camera's, Fotografie, Videografie
Aantal pagina's 246
Uitvoering Hardcover
Auteur Pieter Dhaeze
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Duuren Handboek Sportfotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice