Duuren Handboek Nikon Fullframe-camera - 2e editie
Duuren Handboek Nikon Fullframe-camera - 2e editie
36,99

Duuren Handboek Nikon Fullframe-camera - 2e editie

36,99

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Duuren Handboek Nikon Fullframe-camera - 2e editie

Fotograaf en auteur Dré de Man behandelt in dit boek de derde generatie Nikon digitale reflexcamera’s die het oude kleinbeeldformaat gebruiken. We noemen dit in het digitale tijdperk vaak fullframe om verschil te maken met de andere digitale camera’s die slechts een deel van het kleinbeeldformaat gebruiken. Nikon heeft er een eigen benaming voor: FX. Bij Nikon is dit het formaat voor professionele en andere veeleisende gebruikers. Het biedt de mogelijkheid om in vergelijking met kleinere formaten op vrijwel alle gebieden de hoogste kwaliteit te bieden. Met FX is de allerhoogste scherpte mogelijk, de minste ruis, en zijn er de beste mogelijkheden om achtergronden mooi vaag te laten worden.

De in dit boek besproken apparatuur is professioneel: u kunt er niet alleen af en toe, maar onder alle omstandigheden geweldige foto’s mee maken. De voorwaarde hiervoor is dat u uw camera goed kent, en daarvoor zorgt dit boek. De nadruk ligt vooral op de camera’s D5, D850 en D750, maar bezitters van een D610, D600, D810 en D800(E) zullen er ook veel aan hebben. De auteur belicht naast cameratechnische onderwerpen ook het maken van fraaie en soms juweeltjes van foto’s.

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Camera's, Fotografie
Aantal pagina's 288
Uitvoering Paperback
Auteur Dré de Man
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Duuren Handboek Nikon Fullframe-camera - 2e editie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice