Duuren Handboek Canon EOS
Duuren Handboek Canon EOS
36,99

Duuren Handboek Canon EOS

36,99

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Duuren Handboek Canon EOS

Handboek Canon EOS

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra’s.

Alle digitale EOS-camera’s van Canon hebben een ander modelnummer en wat uiterlijk betreft vertonen ze allemaal – kleine – verschillen. Toch is het één grote familie van systeemcamera’s en hebben ze veel dezelfde karakteristieke functies en mogelijkheden in hun genen. Zo is de optie beeldstijlen al sinds de EOS 400D (oktober 2006) aanwezig op elke EOS-camera, is sindsdien elk model voorzien van sensorreiniging en werkt ook de lichtmeting hetzelfde.

In dit Handboek Canon EOS hebben we zo veel mogelijk van die specifieke EOS-functionaliteit verzameld en aangevuld met een vleugje basiskennis fotografie en veel trucs en tips, extra toegelicht met ruim 30 videotutorials. Zo zal iedere vrijetijdsfotograaf met een EOS-camera betere foto’s kunnen maken en meer plezier hebben van zijn of haar fotografie. Tevens besteden we in dit handboek aandacht aan onderwerpen als lenzen, flitsen, video, software en ook foto’s delen en printen; allemaal aspecten van de fotografie waarbij Canon met een uitgebreid aanbod aan producten en diensten een belangrijke rol kan spelen.

Uiteraard wordt ook de inspiratie niet vergeten en presenteren we in het laatste hoofdstuk veertien enthousiaste EOS-fotografen, die graag hun passie en fotografie met de vrijetijdsfotograaf willen delen. Kortom, met dit boek heb je als EOS-fotograaf het ultieme naslagwerk in handen!

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Camera's, Fotografie
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Duuren Handboek Canon EOS of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice