Duuren Focus op fotografie: Speciale fototechnieken
Duuren Focus op fotografie: Speciale fototechnieken
18,00

Duuren Focus op fotografie: Speciale fototechnieken

18,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Duuren Focus op fotografie: Speciale fototechnieken

Focus op Fotografie: Speciale fototechnieken

In het digitale tijdperk is het maken van foto's met speciale technieken een hot item geworden. Steeds meer fotografen zien de toegevoegde waarde van een panorama, een HDR-beeld of een foto gemaakt met een speciaal filter. In dit praktische boek neemt fotograaf Jeroen Jazet je mee langs een aantal veelgebruikte speciale fototechnieken die hij in de dagelijkse praktijk gebruikt. Aan de orde komen:

  • 360º panoramafotografie
  • Virtuele tours
  • Speciale filters
  • Light painting
  • Lensflare
  • HDR-fotografie

Elk onderwerp wordt stapsgewijs uitgelegd vanaf de voorbereidingen tot de opname en afwerking met diverse softwareprogramma's. Waarom is het nodal point zo belangrijk bij panoramafotografie? Welk panoramastatief kan ik het best gebruiken? Hoe corrigeer ik stitchfouten in PTGui? Hoe voeg ik een hotspot toe aan mijn virtuele tour? Hoe verbeter ik het design van mijn virtuele tour? Welke fysieke filters zijn belangrijk en welke kan ik in Photoshop nabootsen? Hoe fotografeer ik vuurwerk en sterren? Hoe maak ik spectaculaire beelden met behulp van staalwol? Hoe krijg ik zo'n mystieke lensflare in mijn beeld? Hoe maak ik een HDR-foto zonder dat het er kitsch uit ziet?

Je kan na het lezen van dit boek de speciale technieken in uw fotografische gereedschapskist stoppen, om ze daarna met kennis van zaken in de praktijk te gebruiken.

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Camera's, Fotografie, Videografie
Aantal pagina's 192
Uitvoering Paperback
Auteur Jeroen Jazet
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Duuren Focus op fotografie: Speciale fototechnieken of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice