Duuren Focus op fotografie: Dronevideo's maken
Duuren Focus op fotografie: Dronevideo's maken
29,99

Duuren Focus op fotografie: Dronevideo's maken

29,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Duuren Focus op fotografie: Dronevideo's maken

Focus op fotografie: Dronevideo's maken

Je hoeft de tv tegenwoordig maar aan te zetten en binnen de kortste keren zie je de meest fantastische luchtopnamen voorbij komen. Tien tegen één dat die met een drone gemaakt zijn. Je ziet die beelden niet alleen in reisprogramma’s, maar ook actualiteitenprogramma’s maken volop gebruik van dronebeelden om de onderwerpen die besproken worden te illustreren. Daarnaast kan je op YouTube de meest waanzinnige dronevideo’s vinden: van bijna alle landen ter wereld zijn er inmiddels adembenemende luchtbeelden beschikbaar, zowel gemaakt door professionals als door amateurs. De afgelopen paar jaar heeft het maken van video-opnamen met behulp van drones een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De technologie is niet alleen binnen handbereik van professionals gekomen, maar ook van de enthousiaste amateurfilmer. Voor een paar honderd euro koop je tegenwoordig al een drone waarmee u prima kunt fotograferen en filmen, en wereldwijd zijn er al miljoenen mensen in de ban geraakt van de creatieve mogelijkheden die drones bieden.

Voor beginnende dronevliegers wordt in dit boek eerst de beginselen beschreven van het vliegen met drones en worden de laatste modellen besproken. Daarna wordt uitgebreid stilgestaan bij alle camera-instellingen waarmee je te maken krijgt. Vervolgens worden de verschillende camerabewegingen en videotechnieken besproken en wordt je stap voor stap uitgelegd hoe het monteren van je uiteindelijke dronevideo in zijn werk gaat, inclusief het toevoegen van een soundtrack en geluidseffecten.

Het boek wordt afgesloten met een actueel overzicht van de regelgeving voor zowel recreatieve als professionele dronevliegers in Nederland en België. Ook de minidrone-regeling en het ROC-light komen aan bod.

Specificaties
Merk Duuren
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Duuren Focus op fotografie: Dronevideo's maken of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice