Duuren Focus op fotografie: Compositie en licht - 2e editie
Duuren Focus op fotografie: Compositie en licht - 2e editie
30,99

Duuren Focus op fotografie: Compositie en licht - 2e editie

30,99

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Duuren Focus op fotografie: Compositie en licht - 2e editie

Focus op fotografie: Compositie en licht, 2e editie

Camera’s worden slimmer en laten zich steeds eenvoudiger bedienen. De meeste foto’s zijn daarom tegenwoordig technisch prima in orde. Desondanks kan het zo zijn dat je bij thuiskomst niet helemaal tevreden bent over wat je gefotografeerd hebt. Belichting, scherpte en kleuren zijn dan misschien wel in orde, maar toch ontbreekt er iets. Dat ‘iets’ heeft dan waarschijnlijk te maken met de compositie van de opname. Krijgt het hoofdonderwerp genoeg aandacht of wordt de aandacht afgeleid door een drukke achtergrond? Zie je iets terug van de weidsheid van het landschap waarin je stond? Is het licht op de foto net zo mooi als toen je die zonsopkomst zag? Kortom; heb je sfeer, diepte en beleving kunnen ‘vangen’? In deze uitgave krijg je antwoord op al deze vragen in heldere bewoordingen en met duidelijke voorbeelden en illustraties. Het geheel is gelardeerd met veel praktische tips en opmerkingen en jouw inspiratie wordt geprikkeld met prachtige fotografie van toegankelijke onderwerpen.

De opzet van dit boek is dat je aan het eind niet alleen een paar trucjes hebt geleerd, maar dat je voortaan vóór het indrukken van de ontspanner hebt afgevraagd of alle ingrediënten voor een goede foto binnen het kader van de zoeker aanwezig zijn. Als je uiteindelijk die keuzes bewust hebt gemaakt, dan zul je zelden nog dat ‘iets’ missen op je foto’s.

Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Camera's, Fotografie
Aantal pagina's 250
Uitvoering Paperback
Auteur Pieter Dhaez, Johan van de Watering
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Duuren Focus op fotografie: Compositie en licht - 2e editie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice