Duuren Bewuster & beter fotograferen met de Canon EOS 6D en EOS 5D mark II/III
Duuren Bewuster & beter fotograferen met de Canon EOS 6D en EOS 5D mark II/III
39,99

Duuren Bewuster & beter fotograferen met de Canon EOS 6D en EOS 5D mark II/III

39,99

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Duuren Bewuster & beter fotograferen met de Canon EOS 6D en EOS 5D mark II/III

Bewuster & beter fotograferen met de Canon EOS 6D en EOS 5D mark II/III

Als je fotografeert met de EOS 6D of EOS 5D mark III van Canon, dan is dat waarschijnlijk niet je eerste EOS en ben je al behoorlijk ver gevorderd in het traject van digitale fotografie. Wat het diafragmagetal is of een stopje, hoeven we je niet meer uit te leggen. Ook de functie van bepaalde knopjes of menuopties zal in veel gevallen bekend zijn. Dat vindt je desgewenst in de handleiding en daar heb je geen apart boek voor nodig.

Pieter Dhaeze springt in deze titel samen met jou in het diepe en vertelt je in heldere bewoordingen en met duidelijke illustraties hoe je GPS, Wifi, lenscorrecties, cameraprofielen, beeldstijlen en AF-fijnafstelling in de praktijk gebruikt. Samen met een verdiepend hoofdstuk over belichting, kleur en scherpte ben je zo optimaal voorbereid om met jouw EOS 6D of EOS 5D mark III het veld in te gaan. De hoofdstukken die volgen, helpen je daarbij en laten geen facet onbesproken van onderwerpen als flitsen, compositie, werken met RAW, maken van beeldmontages (HDR, Meervoudige belichting, Panorama, Focus stack), praktisch kleurbeheer en een introductie in video. Allemaal zaken die cameraonafhankelijk zijn en die dit boek ook grotendeels geschikt maakt voor bijvoorbeeld de EOS 5D mark II. De educatieve hoofdstukken zijn ten behoeve van de broodnodige inspiratie gelardeerd met paginavullend beeld van onder andere Ashvin Ghisyawan (portret- en bruidsfotografie) en het boek wordt afgesloten met portfolio's van Johan van de Watering (landschappen) en van Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven (natuur), die tevens het voorwoord heeft verzorgd.

Een gedeelte van de opbrengst van dit boek komt ten goede aan het Fonds Slachtofferhulp.

Specificaties
Merk Duuren
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Duuren Bewuster & beter fotograferen met de Canon EOS 6D en EOS 5D mark II/III of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice