DJI Ronin-M stabilizer
DJI Ronin-M stabilizer
850,00

DJI Ronin-M stabilizer

850,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving DJI Ronin-M stabilizer

Ronin-M – Lichtgewicht camera-stabilisatie systeem

Filmen zal nooit meer hetzelfde zijn met de Ronin-M, hèt lichtgewicht en compacte camerastabilisatie-systeem dat zorgt voor perfect stabiele beelden. De Ronin-M is met zijn sensors, krachtige motors en geavanceerde algoritmen meer dan een standaard videorig. Hoe je ook schudt, manoeuvreert of beweegt, de handheld gimbal zorgt voor evenwichtige opnamen. Daarbij kan je hem met zijn gewicht van 2,3 kg eenvoudig vervoeren. Kortom, de Ronin-M kan niet ontbreken in de kit van elke aspirerende of professionele filmmaker.Klaar om te filmen

Met de Ronin-M stabilizer hoef je geen dure dolly's en grote rigs meer te regelen voor je filmproject. Deze stabilizer kun je voor allerlei shots inzetten en kan tot 3,6 kilo dragen. Daarbij werk je razendsnel en intuïtief met het ergonomische magnesium frame. Bevestig je camera aan het systeem en de Auto Tune Stability (ATS) helpt je om de camera perfect te balanceren, zonder dat je gebruik hoeft te maken van gereedschap. Binnen vijf minuten sta je klaar om te filmen. Indien gewenst kan je ook extra benodigdheden aan de stang bevestigen.

Drie verschillende standen

De Ronin-M corrigeert trillingen onder allerlei omstandigheden, zonder vermindering van beeldkwaliteit. Daarbij kun je hem met de quick-release bevestiging eenvoudig in een van deze drie standen zetten:

 1. De Underslung Mode: Dit is de standaard mode. Hiermee kun je de camera comfortabel dicht bij de grond houden, op borsthoogte, of daar ergens tussenin. Met deze stand kan je hem ook op een camera kraan bevestigen.
 2. De Upright Mode: In deze stand kun je de camera op ooghoogte of een hoger perspectief brengen, zonder dat je jezelf overbelast. Dit is handig als je bijvoorbeeld over de hoofden van mensen of vanuit een auto wilt filmen.
 3. Briefcase Mode: Hiermee draai je de gimbal naar de zijkant, zodat je hem als een aktetas langs je benen kunt houden. Zo kan je moeiteloos manoeuvreren in kleine ruimtes, deurposten en paadjes.
Vloeiende overgangen

Tijdens het filmen ben je verzekerd van vloeiende overgangen met de SmoothTrack technologie. Daarbij gaat de camera intuïtief de richting uit die jij wilt, terwijl hij volledig stabiel blijft. Daarnaast is er de Silent Mode, waarmee je indoors doodstil kunt filmen, zodat je geen hinderlijk geluid krijgt op je opnamen. Een ander voordeel is dat een assistent of collega de instellingen van het gimbalhoofd met de bijgeleverde afstandbediening van een afstandje kan aanpassen. Zo krijg je precies in beeld wat je wilt. Ook kan je instellingen aanpassen en aflezen via de iOS DJI Assistant app. Kortom, met de Ronin-M kan je alle kanten uit.Kenmerken
 • Gewicht: 2,3 kg
 • Kan camera's dragen tot 3,6 kg
 • Materiaal: magnesium
 • Precisiecontrole: +/- 0.02 graden
 • Frequentie: 2,4GHZ
 • Precieze Auto Tuning Transmitter om Pan/tilt te bepalen
 • Drie standen Ergonomisch frame
 • Gimbalhoofd is op afstand instelbaar
 • Software voor iOS en Windows inbegrepen
 • Standaard, kabels en snelkoppelingsplaat inbegrepen

Specificaties
Merk DJI
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera Compacte camcorders, DSLR camera's, Systeem camera's
Handgrip type Dubbel, Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Nee
Hoogte 500 mm
Lengte 210 mm
Breedte 420 mm
Maximaal draagvermogen (kg) 3.6
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over DJI Ronin-M stabilizer of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice