DJI Mini 3 zonder controller
DJI Mini 3 zonder controller
369,00

DJI Mini 3 zonder controller

369,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 123,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,21 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving DJI Mini 3 zonder controller

Vlieg langer met verbeterde ondersteuning voor sociale media bij het filmen met de Mini 3 van DJI. Vergeleken met de vorige generatie heeft de Mini 3 een verbeterde windbestendigheid en batterijduur, die nu tot 38 minuten vliegtijd biedt. Hij voegt ook true vertical shooting toe, een functie waarmee je de gimbal 90° kunt draaien om verticale opnamen te filmen die onmiddellijk gedeeld kunnen worden op sociale media platforms. Net als de Mini 2 legt de Mini 3 verbluffende video's vast in 4K HDR, gebruikt OcuSync 2.0 voor een zendbereik tot 10 km, en bevat een groot aantal geautomatiseerde functies om het besturen te vergemakkelijken. Voeg daar een opvouwbaar ontwerp en een groot aantal tracking- en imaging-modi aan toe, en je hebt een drone die gemakkelijk reist en geschikt is voor zowel geïmproviseerde persoonlijke als professionele luchtfoto's.Vol vertrouwen zweven

Het vliegtuig combineert GNSS met het neerwaarts zichtsysteem en het infrarood detectiesysteem om stabiel en nauwkeurig te zweven, zodat je vol vertrouwen kunt vliegen.

Professionele luchtfoto's

De geïntegreerde camera van de Mini 3 is voorzien van een 1/1,3" sensor met HDR-ondersteuning, dubbele native ISO, een f/1.7 diafragma en grote 2,4 μm pixels. Het diafragma en de pixelgrootte laten een aanzienlijke hoeveelheid licht binnen in de sensor , die ruis reduceert om de beeld- en videokwaliteit te verbeteren in situaties met weinig licht, naast het leveren van verbluffende resultaten bij optimale lichtomstandigheden.De optica is in staat om video op te nemen tot een briljante 4K30 en grote, gedetailleerde onbewerkte foto's tot maximaal met het oog op het maken van professionele inhoud, kan de camera ook filmen in 60 fps bij een Full HD 1080p-resolutie en biedt de D-Cinelike Color-modus, die u meer kleurinformatie geeft die u kan helpen na de vlucht flexibeler bewerken.

Echt verticaal fotograferen

De camera is gehuisvest in een cardanische ophanging die zijn eigen functies heeft die zorgen voor meer dynamische beelden. Het brede rotatiebereik van de gimbal ondersteunt opnamen vanuit een lage hoek, maar kan ook draaien voor echt verticaal fotograferen. Met deze sociale-mediavriendelijke functie kan de gimbal 90° draaien om te schakelen tussen liggende en staande oriëntaties.

Verhoogde vliegtijd

Met een upgrade naar de capaciteit van de meegeleverde Intelligent Flight Battery, gecombineerd met grotere propellers en een aerodynamische body tilt, kan de Mini 3 tot 38 minuten vliegen. Met de introductie van de optionele Intelligent Flight Battery Plus kunnen piloten die ervoor kiezen om de Mini 3 Pro uit te rusten met deze batterij die duur aanzienlijk overschrijden met een vliegtijd tot 54 minuten.

In de doos

  • DJI Mini 3 drone
  • Intelligent Flight Battery
  • Extra paar reservepropellers
  • Gimbal-protector
  • 6 reserve schroeven
  • Schroevendraaier
  • USB Type-C naar USB Type-C kabel
Specificaties
Merk DJI
Lengte 251 mm
Breedte 362 mm
Hoogte 72 mm
Gewicht 248 gram
Maximale hoogte (m) 4000
Maximale vliegsnelheid (m/s) 16
Maximale windweerstand (m/s) 10.7
Type verbinding Radiografisch, Wifi
Draadloos bereik (meter) 10000
Capaciteit (mAh) 2453
Model Accu Mini 3 Intelligent Flight Battery
Opties Beeldstabilisatie, GPS, Handmatige belichting
Inclusief camera Ja
Filtermaat (mm) Mini 3
Type sensor 1/1.3"
Technologie CMOS
Resolutie (megapixels) 12
Bestandsformaat DNG, JPG
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 pixels
Maximale framerate 1920x1080 60
Maximale framerate UHD/4K 30
Video compressie H.264
Geheugenkaart Micro SDXC Card
Aansluitingen USB-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over DJI Mini 3 zonder controller of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice