DJI Mini 3 Pro met RC-N1 controller
DJI Mini 3 Pro met RC-N1 controller
829,00

DJI Mini 3 Pro met RC-N1 controller

829,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 276,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 17,62 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving DJI Mini 3 Pro met RC-N1 controller

Vlieg langer en veiliger met de ultradraagbare Mini 3 Pro met RC-N1 Remote van DJI. Een van de grootste verbeteringen ten opzichte van de Mini 2 is de opname van een systeem voor het vermijden van obstakels in drie richtingen, dat ongevallen kan voorkomen door automatisch obstakels in de vliegbaan te detecteren en te vermijden. De Mini 3 Pro biedt ook een upgrade in visuele kwaliteit, met de mogelijkheid van 60 fps filmen bij 4K, slow motion 120 fps bij 1080p en extreem hoge resolutie 48MP raw-foto's. Zelfs de vliegtijd is verbeterd tot 34 minuten, of zelfs langer met een optionele Plus-batterij. Voeg daar een opvouwbaar ontwerp en een groot aantal tracking- en imaging-modi aan toe, en je hebt een drone die gemakkelijk reist en geschikt is voor zowel geïmproviseerde persoonlijke als professionele luchtfoto's.

RC-N1 afstandsbediening meegeleverd

Bij dit Mini 3 Pro-model wordt de DJI RC-N1 afstandsbediening meegeleverd. Deze compacte controller koppelt met jouw smartphone om een interactieve pilootervaring te bieden. Gebruik het scherm van de telefoon om dronebeelden en telemetrie met een resolutie van 1080p/30 resolutie in realtime te bekijken tot op 12 km afstand dankzij DJI's dual-band OcuSync 3-technologie. Het ondersteunt de meeste telefoons tot 18cm breed en is geschikt voor micro-USB-, Lightning- of USB Type-C-verbindingen.

Obstakel vermijden

Veiliger in de lucht blijven is nu gemakkelijker met de Mini 3 Pro, dankzij een sensorsysteem voor het vermijden van obstakels in drie richtingen en het gebruik van APAS 4.0-technologie (Advanced Pilot Assistance Systems). De voorwaartse, achterwaartse en neerwaartse dual-vision-sensoren werken met APAS 4.0 om automatisch obstakels in de vliegroute van de drone te detecteren en te vermijden.

Professionele luchtfoto's

De geïntegreerde camera van de Mini 3 Pro is voorzien van een 1/1,3" sensor met HDR-ondersteuning, dubbele native ISO, een f/1.7 diafragma en grote 2,4 μm pixels. Het diafragma en de pixelgrootte laten een aanzienlijke hoeveelheid licht binnen in de sensor , die ruis reduceert om de beeld- en videokwaliteit te verbeteren in situaties met weinig licht, naast het leveren van verbluffende resultaten bij optimale lichtomstandigheden.De optica is in staat om video op te nemen tot een briljante en vloeiende 4K60 en grote, gedetailleerde onbewerkte foto's tot maximaal met het oog op het maken van professionele inhoud, kan de camera ook in slow motion fotograferen met 120 fps bij een Full HD 1080p-resolutie en biedt de D-Cinelike Color-modus, die u meer kleurinformatie geeft die u kan helpen na de vlucht flexibeler bewerken.

Echt verticaal fotograferen

De camera is gehuisvest in een cardanische ophanging die zijn eigen functies heeft die zorgen voor meer dynamische beelden. Het brede rotatiebereik van de gimbal ondersteunt opnamen vanuit een lage hoek, maar kan ook draaien voor echt verticaal fotograferen. Met deze sociale-mediavriendelijke functie kan de gimbal 90 ° draaien om te schakelen tussen liggende en staande oriëntaties.

Verhoogde vliegtijd

Met een upgrade naar de capaciteit van de meegeleverde Intelligent Flight Battery, gecombineerd met grotere propellers en een aerodynamische body tilt, kan de Mini 3 Pro tot 34 minuten vliegen. Met de introductie van de optionele Intelligent Flight Battery Plus kunnen piloten die ervoor kiezen om de Mini 3 Pro uit te rusten met deze batterij die duur aanzienlijk overschrijden met een vliegtijd tot 47 minuten.

In de doos

 • DJI Mini 3 Pro drone
 • DJI RC-N1 controller
 • Intelligent Flight Battery
 • Extra paar reservepropellers
 • Gimbal-protector
 • 6 reserve schroeven
 • Schroevendraaier
 • USB Type-C naar USB Type-C kabel
 • RC-N1 USB Type-C kabel
 • RC-N1 Lightning kabel
 • RC-N1 Micro USB kabel
Specificaties
Merk DJI
Lengte 362 mm
Breedte 251 mm
Hoogte 70 mm
Gewicht 80.5 gram
Maximale hoogte (m) 4000
Maximale vliegsnelheid (m/s) 16
Maximale windweerstand (m/s) 10.7
Type verbinding Radiografisch
Draadloos bereik (meter) 12000
Capaciteit (mAh) 2453
Model Accu Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery
Opties GPS
Inclusief camera Ja
Filtermaat (mm) Mini 3 Pro
Type sensor 1/1.3"
Technologie CMOS
Resolutie (megapixels) 48
Bestandsformaat DNG, JPG, RAW
Video resolutie Full HD, 4K
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 pixels
Maximale framerate 1920x1080 120
Maximale framerate UHD/4K 60
Video compressie H.264, H.265, MOV, MP4
Geheugenkaart Micro SD Card, Micro SDHC Card, Micro SDXC Card
Aansluitingen Lightning, Micro USB, USB-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over DJI Mini 3 Pro met RC-N1 controller of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice