DJI Mavic Intelligent Flight Battery
DJI Mavic Intelligent Flight Battery
89,99

DJI Mavic Intelligent Flight Battery

89,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving DJI Mavic Intelligent Flight Battery

DJI Mavic Intelligent Flight Battery

Deze accu is speciaal ontwikkeld voor de Mavic Pro drone. Je hebt een lange vliegtijd van maximaal 27 minuten en je kunt de accustatus altijd via de lampjes op de Mavic controleren.

Extra stroom

Vliegen met een drone is een geweldige hobby, vooral als je met de geavanceerde DJI Mavic Pro werkt. Als het even meezit kom je thuis met indrukwekkende foto's en filmopnamen. Het is wel belangrijk om voldoende accu's bij te hebben, anders is je plezier - ondanks de uitstekende autonomie van de Mavic (27 minuten) - snel voorbij. DJI levert reserve accu's die speciaal zijn ontworpen voor de Mavic drone.

Intelligentie

De Mavic Intelligent Flight Battery heeft zoals de typeaanduiding al doet vermoeden de nodige intelligentie aan boord. Hij geeft constant zijn status wat betreft werking en overgebleven lading door aan de Mavic Pro, de gebruiker kan deze status zelfs tijdens de vlucht aflezen via de lampjes op de Mavic Pro. Je laadt deze 3830mAh/11.4V accu op met de Mavic Battery Charger of de Mavic Battery Charging Hub.

Specificaties
Merk DJI
Soort Drone product
Geschikt voor merk DJI
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over DJI Mavic Intelligent Flight Battery of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice