Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!

Sony Alpha SLT-A77 II - body + 18-135

(Prijs incl. BTW) EUR1249,00
Direct leverbaar vanuit onze webshop en winkel - Gratis verzending in de Benelux
Adviesprijs
:
1499,00
Discount
:
17 %
:
Gratis
Prijs incl. btw
:
1249,00
webshopkeurmerk

De Sony Alpha SLT A77 II biedt ongeëvenaarde 79-punts automatische scherpstelling

 • AF met fasedetectie met de meeste focuspunten ter wereld: 79 punten waarvan 15 kruispunten
 • Translucent Mirror Technology biedt zeer snelle, intelligente AF-tracking en burstopnamen van maximaal 12 fps bij maximaal 60 frames met volledige resolutie
 • 24,3 megapixel Exmor CMOS-beeldsensor biedt groot lichtgevoeligheidsbereik van ISO 100 tot 25600
 • XGA OLED Tru-Finder en 3-weg kantelbaar lcd-scherm
 • Robuuste magnesium behuizing met stof- en vochtbestendige afdichtingen
 • BIONZ X-processor voor beelden van professionele kwaliteit en Full HD 50p-video
 • NFC/Wi-Fi voor One-touch bediening en delen met mobiele telefoon

Sony Alpha SLT A77 II


Sony introduceert de Alpha A77 II, die voortbouwt op de A77 en A700 van Sony. De camera biedt gevorderde amateur- en semi-professionele fotografen een aantal aantrekkelijke verbeteringen in een robuuste, weerbestendige behuizing die de grootste uitdaging aankan. Van dynamische sporten tot het plotseling opfladderen van een geschrokken vogel: de nieuwe A77 II blijft gefocust op het onderwerp en ieder scherpgesteld frame.

De beeldkwaliteit is enorm verbeterd en de gevoeligheid is ongeveer 20 procent hoger vergeleken met zijn voorganger. De Alpha 77 II biedt zeer gedetailleerde foto's en Full HD-video, zelfs bij weinig licht. Non-stop, continue burstopname is geoptimaliseerd en er is een aantal nieuwe gebruiksvriendelijke videofuncties voor filmmakers toegevoegd.

Bovendien is de A77-II ongeëvenaard met een geavanceerde automatische scherpstelling met fasedetectie. Dankzij een bereik dat ongeveer 2x groter is dan dat van het vorige A77-model, overtreft deze camera de AF-mogelijkheden van veel professionele camera's.


Nieuwe generatie en meest nauwkeurige AF-systeem met 79-punts fasedetectie
De A77-II is de eerste fotocamera met maar liefst 79 detectiepunten voor automatische scherpstelling, waaronder 15 kruispunten binnen het meest gebruikte centrale gebied van de sensor. Hierdoor is de scherpstelling zeer nauwkeurig, zelfs bij horizontaal gestreepte onderwerpen waar veel andere camera's moeite mee hebben.

Er is ook een speciaal F/2.8 AF-punt dat zich horizontaal in het midden van de sensor bevindt. Deze centraal gemonteerde sensor ondersteunt een diafragma van maximaal F2.8 en biedt maximale AF-precisie bij gebruik van lenzen met een groot diafragma. Het AF-systeem presteert ook uitstekend bij weinig licht, waarbij het onderwerpen nauwkeurig vastlegt in scènes met een belichtingsniveau tot EV-2 (ISO 100). Hierbij heeft zelfs het menselijk oog moeite om fijne details te herkennen.

Grote hoeveelheden meetgegevens van alle 79 scherpstelpunten worden verwerkt door een nieuw AF-algoritme dat is afgestemd op uitgebreide praktijktesten. Dit voorspelt de volgende beweging van het onderwerp en combineert hierbij AF-meetgegevens met de positiegegevens van het onderwerp. AF-nauwkeurigheid wordt verder verbeterd wanneer AF met vergrendeling wordt gebruikt. Hierbij wordt het onderwerp herkend aan de kleur en positie in het beeld.


Haarscherpe foto's en film door Translucent Mirror Technology
Of er nu gekaderd wordt door de zoeker of op het lcd-scherm in de Live View-modus, de bijzondere Translucent Mirror Technology van Sony behoudt een haarscherpe scherpstelling op het onderwerp, ongeacht of er foto's of Full HD-films gemaakt worden. Dit krachtige nieuwe systeem wordt minder snel afgeleid door andere onderwerpen in beeld, zoals een ballon die door het beeld vliegt tijdens een voetbalwedstrijd. Het werkt ook uitstekend in omstandigheden met weinig licht zoals bij scherpe opnamen van bewegende objecten bij maanlicht.

Er zijn veel geavanceerde nieuwe AF-functies waarmee het nieuwe 79-punts systeem optimaal benut wordt. Met de modus voor uitgebreide flexibele spot blijft de scherpstelling behouden, ook als het geselecteerde AF-punt het onderwerp uit het oog verliest. Er worden acht omliggende AF-punten geactiveerd die het onderwerp herkennen. In combinatie met de AF-C AF-modus worden hiermee de prestaties bij een bewegend beeld aanzienlijk verhoogd.

Dankzij AF met vergrendeling kunnen gebruikers kiezen uit vier AF-gebiedsmodi (Breed, Zone, Flexibele spot of Uitgebreide flexibele spot). Zodra er is scherpgesteld op het doel, blijft de camera dit volgen zolang de sluiterknop half ingedrukt blijft. Wanneer het onderwerp beweegt of het kader verandert, selecteert de camera automatisch het meest geschikte AF-punt uit de 79 beschikbare punten. Als het onderwerp te snel beweegt voor de nieuwe modus 'uitgebreide flexibele spot' alleen, dan wordt deze gecombineerd met AF met vergrendeling voor de hoogst haalbare volgprestaties.

Voor nog meer controle kan de duur dat het onderwerp wordt gevolgd, worden afgestemd in vijf stappen (bij het nemen van foto's in de AF-C-modus). Bij onderwerpen met een goed voorspelbare beweging is er met een lage instelling minder risico dat de camera scherpstelt op een ander onderwerp dat plotseling het gebied rond het onderwerp binnenkomt. Hogere instellingen bieden gevoeligere scherpstelling. Dit is ideaal wanneer er snel verschillende onderwerpen gefotografeerd worden vanaf verschillende afstanden, zoals bijvoorbeeld dieren in het wild. De AF-volgduur kan voor het opnemen van Full HD-films worden ingesteld op hoog, gemiddeld en laag.

Andere nieuwe slimme functies zijn een Eye AF-functie die bij het fotograferen van mensen nauwkeurig de ogen van een persoon detecteert en hierop scherp stelt. Met AF Range Control kan AF worden beperkt tot een bepaald bereik, met vijf instellingen voor AF-volgduur die optimaal aan te passen zijn aan de beweging van het onderwerp. De modus Balanced Emphasis is een aanvulling op de prioriteitsmodi voor de sluiter en scherpstelling doordat deze de ideale balans biedt tussen scherpstelling en sluitertiming. Gebruikers kunnen handmatig de meest geschikte modus selecteren voor het fotograferen van de situatie en voor hun precieze creatieve doelstellingen.


Sony Alpha SLT A77 II


24,3-megapixel Exmor CMOS-beeldsensor met verbeterde gevoeligheid
De 24,3-megapixel Exmor CMOS-beeldsensor is een voorbeeld van de uitgebreide expertise van Sony in beeldsensortechnologie. Deze beeldsensor heeft dezelfde 'on-chip lensstructuur zonder speling' zoals wordt gebruikt in de veelgeprezen a7R en a6000. Dankzij veel recente beeldinnovaties heeft deze nu een 20 procent hogere gevoeligheid dan zijn voorganger, die hetzelfde aantal pixels heeft. Samen met de allerfijnste beelddetails is de gebruiker verzekerd van weinig ruis bij een groot gevoeligheidsbereik van ISO 100 tot 25600.

De sensor met hoge resolutie wordt gecombineerd met dezelfde, verder ontwikkelde BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor die ook in de A7 en A7R zit. Deze is ongeveer drie keer sneller dan de vorige BIONZ-engine van Sony en is geoptimaliseerd voor de A77-II. Hiermee beschikt u over zeer gedetailleerde weergave, diffractievermindering en gebiedspecifieke ruisonderdrukking, waardoor alle foto's en Full HD-video's verbazingwekkende beelddefinitie, rijke kleuren en de juiste structuur hebben.


Maak een onafgebroken burst van 60 frames op volledige resolutie met maximaal 12 fps
Het uithoudingsvermogen voor continu fotograferen kan dat van vele professionele camera's overtreffen. De A77 II kan een onafgebroken burst vastleggen van maximaal 60 JPEG-foto's op volledige resolutie met een maximale continue opnamesnelheid van ongeveer 12 frames per seconde (in de modus Continuous Advance Priority AE), wat ongekend is.


Exacte weergave met de OLED-Tru-Finder en het 3-weg kantelbare lcd-scherm
Kaderen en scherpstellen zijn eenvoudig met de heldere XGA OLED Tru-Finder met een verfijnde resolutie van 236.000 dots. Met een contrast en aanpassingsvermogen die driemaal hoger zijn (vergeleken met A77), wordt er exact weergegeven wat er op de uiteindelijke foto komt te staan. Voordat de sluiter bediend wordt, kunt u nauwkeurig het effect beoordelen van het aanpassen van de scherpstelling, belichting en andere instellingen. Een grote beeldhoek en een hoog oogpunt worden gecombineerd met een uitgebreidere keuze aan instellingen voor helderheid en kleurtemperatuur, zodat u nog eenvoudiger en nauwkeuriger composities kunt maken.

Net zoals de full-frame SLT de a99, beschikt de A77 II ook over een zeer gedetailleerd Xtra Fine lcd-scherm van type 3.0 (7,5 cm) dat in drie richtingen kan worden bewogen zodat de fotograaf beschikt over vrijwel onbeperkte creatieve flexibiliteit. Er kan gemakkelijk gefotografeerd worden vanuit een grote of kleine hoek, staand of liggend, met de camera in de hand of op een statief. De WhiteMagic-technologie van Sony biedt een veel beter beeld op het scherm, zelfs buiten in de directe zon.


Ergonomische en zeer uitgebreide gebruiksfuncties en instelknoppen
De separate draaiknoppen voor en achter de handgreep zijn overgenomen van zijn voorganger, de A77. Met deze draaiknoppen is op intuïtieve wijze en zonder 'onnodig zoeken' de camera-instellingen te wijzigen zonder de ogen van de zoeker te halen. Met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden zijn in totaal 51 functies toe te wijzen aan 11 knoppen.

In het geheugen zijn er maximaal drie veelgebruikte groepen opnamemodi en andere instellingen op te slaan en deze zijn direct op te roepen met de modus draaiknop. Daarnaast heeft deze camera net zoals de Alpha 99 een vergrendelingsfunctie voor de draaiknop van de belichtingsmodus, dit om te voorkomen dat de modus per abuis wordt gewijzigd.


Stevig genoeg voor serieuzere gebruikers
De sterke, lichte magnesium behuizing van de A77-II is ontworpen voor de eisen van serieuze fotoliefhebbers die de perfecte opname willen maken. Positieve, comfortabele hanteerbaarheid wordt versterkt door de grote handgreep met contouren. Dit toestel heeft stof- en vochtbestendige afdichtingen rond de belangrijkste knoppen en regelaars, evenals dubbellaagse bescherming rond alle openingen, waaronder de geheugenkaartsleuf en aansluitingen. Daarnaast is de duurzame sluiter geschikt voor 150.000 activeringen.


Professionele filmopnamen met continue AF
De A77 II kan Full HD 60p- en 24p-films opnemen in AVCHD 2.0-formaat. Net zoals bij fotograferen, beschikt de gebruiker dankzij de Translucent Mirror-technologie over continue automatische scherpstelling met fasedetectie, waardoor de scherpstelling op snelbewegende onderwerpen nauwkeurig blijft terwijl de video wordt opgenomen.

Een aantal geavanceerde functies zijn vooral aantrekkelijk voor serieuze filmmakers, waaronder instelling van AF-volggevoeligheid met drie niveaus, een professionele 'zebra'-functie en meting van het geluidsniveau. Er is ook een nieuwe HDMI-uitgang toegevoegd zodat live beelden te bekijken zijn op een externe monitor en zonder compressie kunt overzetten naar een extern opslagapparaat.


NFC One-touch draadloze verbinding en bediening met smartphone
Met de ingebouwde NFC en Wi-Fi is draadloze One-touch connection mogelijk voor het eenvoudig maken en delen van opnamen via uw Xperia, NFC-compatibele Android-smartphone en tablet of via een VAIO-notebook. Met een druk op de knop activeert u ook Smart Remote Control, waarmee uw camera verbinding maakt met uw mobiele telefoon en u, via het lcd-scherm van de smartphone, de sluiterknop vanaf afstand kunt bedienen.

Uitgebreide omschrijving
Pakket 1
(0 reviews)
Sony Alpha SLT-A77 II - body + 18-135
Pakketprijs: 1249,00
Direct leverbaar
Pakket 2
(0 reviews)
Sony Alpha SLT-A77 II + 16-50
Pakketprijs: 1469,00
Direct leverbaar
Pakket 3
(0 reviews)
Sony Alpha SLT-A77 II Body
Pakketprijs: 949,00
Direct leverbaar

Combinatie pakketten = extra voordeel!

7 % korting op de accessoires
1
€ 1.268,99 / € 1.267,59 (€ 1,40 voordeel)
Alpha SLT-A77 II - body + 18-135
Alpha SLT-A77 II - body + 18-135
1 x
SDHC Extreme 16GB 90MB/s Class 10
SDHC Extreme 16GB 90MB/s Class 10
Quick view
9 % korting op de accessoires
2
€ 1.303,94 / € 1.299,00 (€ 4,94 voordeel)
Alpha SLT-A77 II - body + 18-135
Alpha SLT-A77 II - body + 18-135
1 x
Sony NP-FM500 accu / HL-XM500
Sony NP-FM500 accu / HL-XM500
Quick view
1 x
SDHC Extreme 16GB 90MB/s Class 10
SDHC Extreme 16GB 90MB/s Class 10
Quick view
11 % korting op de accessoires
3
€ 1.368,89 / € 1.355,70 (€ 13,19 voordeel)
Alpha SLT-A77 II - body + 18-135
Alpha SLT-A77 II - body + 18-135
1 x
Sony NP-FM500 accu / HL-XM500
Sony NP-FM500 accu / HL-XM500
Quick view
1 x
62mm HDX Protector
62mm HDX Protector
Quick view
1 x
SDHC Extreme 16GB 90MB/s Class 10
SDHC Extreme 16GB 90MB/s Class 10
Quick view

Algemene informatie over de Alpha SLT-A77 II - body + 18-135

De Sony Alpha SLT A77 II biedt ongeëvenaarde 79-punts automatische scherpstelling

 • AF met fasedetectie met de meeste focuspunten ter wereld: 79 punten waarvan 15 kruispunten
 • Translucent Mirror Technology biedt zeer snelle, intelligente AF-tracking en burstopnamen van maximaal 12 fps bij maximaal 60 frames met volledige resolutie
 • 24,3 megapixel Exmor CMOS-beeldsensor biedt groot lichtgevoeligheidsbereik van ISO 100 tot 25600
 • XGA OLED Tru-Finder en 3-weg kantelbaar lcd-scherm
 • Robuuste magnesium behuizing met stof- en vochtbestendige afdichtingen
 • BIONZ X-processor voor beelden van professionele kwaliteit en Full HD 50p-video
 • NFC/Wi-Fi voor One-touch bediening en delen met mobiele telefoon

Sony Alpha SLT A77 II


Sony introduceert de Alpha A77 II, die voortbouwt op de A77 en A700 van Sony. De camera biedt gevorderde amateur- en semi-professionele fotografen een aantal aantrekkelijke verbeteringen in een robuuste, weerbestendige behuizing die de grootste uitdaging aankan. Van dynamische sporten tot het plotseling opfladderen van een geschrokken vogel: de nieuwe A77 II blijft gefocust op het onderwerp en ieder scherpgesteld frame.

De beeldkwaliteit is enorm verbeterd en de gevoeligheid is ongeveer 20 procent hoger vergeleken met zijn voorganger. De Alpha 77 II biedt zeer gedetailleerde foto's en Full HD-video, zelfs bij weinig licht. Non-stop, continue burstopname is geoptimaliseerd en er is een aantal nieuwe gebruiksvriendelijke videofuncties voor filmmakers toegevoegd.

Bovendien is de A77-II ongeëvenaard met een geavanceerde automatische scherpstelling met fasedetectie. Dankzij een bereik dat ongeveer 2x groter is dan dat van het vorige A77-model, overtreft deze camera de AF-mogelijkheden van veel professionele camera's.


Nieuwe generatie en meest nauwkeurige AF-systeem met 79-punts fasedetectie
De A77-II is de eerste fotocamera met maar liefst 79 detectiepunten voor automatische scherpstelling, waaronder 15 kruispunten binnen het meest gebruikte centrale gebied van de sensor. Hierdoor is de scherpstelling zeer nauwkeurig, zelfs bij horizontaal gestreepte onderwerpen waar veel andere camera's moeite mee hebben.

Er is ook een speciaal F/2.8 AF-punt dat zich horizontaal in het midden van de sensor bevindt. Deze centraal gemonteerde sensor ondersteunt een diafragma van maximaal F2.8 en biedt maximale AF-precisie bij gebruik van lenzen met een groot diafragma. Het AF-systeem presteert ook uitstekend bij weinig licht, waarbij het onderwerpen nauwkeurig vastlegt in scènes met een belichtingsniveau tot EV-2 (ISO 100). Hierbij heeft zelfs het menselijk oog moeite om fijne details te herkennen.

Grote hoeveelheden meetgegevens van alle 79 scherpstelpunten worden verwerkt door een nieuw AF-algoritme dat is afgestemd op uitgebreide praktijktesten. Dit voorspelt de volgende beweging van het onderwerp en combineert hierbij AF-meetgegevens met de positiegegevens van het onderwerp. AF-nauwkeurigheid wordt verder verbeterd wanneer AF met vergrendeling wordt gebruikt. Hierbij wordt het onderwerp herkend aan de kleur en positie in het beeld.


Haarscherpe foto's en film door Translucent Mirror Technology
Of er nu gekaderd wordt door de zoeker of op het lcd-scherm in de Live View-modus, de bijzondere Translucent Mirror Technology van Sony behoudt een haarscherpe scherpstelling op het onderwerp, ongeacht of er foto's of Full HD-films gemaakt worden. Dit krachtige nieuwe systeem wordt minder snel afgeleid door andere onderwerpen in beeld, zoals een ballon die door het beeld vliegt tijdens een voetbalwedstrijd. Het werkt ook uitstekend in omstandigheden met weinig licht zoals bij scherpe opnamen van bewegende objecten bij maanlicht.

Er zijn veel geavanceerde nieuwe AF-functies waarmee het nieuwe 79-punts systeem optimaal benut wordt. Met de modus voor uitgebreide flexibele spot blijft de scherpstelling behouden, ook als het geselecteerde AF-punt het onderwerp uit het oog verliest. Er worden acht omliggende AF-punten geactiveerd die het onderwerp herkennen. In combinatie met de AF-C AF-modus worden hiermee de prestaties bij een bewegend beeld aanzienlijk verhoogd.

Dankzij AF met vergrendeling kunnen gebruikers kiezen uit vier AF-gebiedsmodi (Breed, Zone, Flexibele spot of Uitgebreide flexibele spot). Zodra er is scherpgesteld op het doel, blijft de camera dit volgen zolang de sluiterknop half ingedrukt blijft. Wanneer het onderwerp beweegt of het kader verandert, selecteert de camera automatisch het meest geschikte AF-punt uit de 79 beschikbare punten. Als het onderwerp te snel beweegt voor de nieuwe modus 'uitgebreide flexibele spot' alleen, dan wordt deze gecombineerd met AF met vergrendeling voor de hoogst haalbare volgprestaties.

Voor nog meer controle kan de duur dat het onderwerp wordt gevolgd, worden afgestemd in vijf stappen (bij het nemen van foto's in de AF-C-modus). Bij onderwerpen met een goed voorspelbare beweging is er met een lage instelling minder risico dat de camera scherpstelt op een ander onderwerp dat plotseling het gebied rond het onderwerp binnenkomt. Hogere instellingen bieden gevoeligere scherpstelling. Dit is ideaal wanneer er snel verschillende onderwerpen gefotografeerd worden vanaf verschillende afstanden, zoals bijvoorbeeld dieren in het wild. De AF-volgduur kan voor het opnemen van Full HD-films worden ingesteld op hoog, gemiddeld en laag.

Andere nieuwe slimme functies zijn een Eye AF-functie die bij het fotograferen van mensen nauwkeurig de ogen van een persoon detecteert en hierop scherp stelt. Met AF Range Control kan AF worden beperkt tot een bepaald bereik, met vijf instellingen voor AF-volgduur die optimaal aan te passen zijn aan de beweging van het onderwerp. De modus Balanced Emphasis is een aanvulling op de prioriteitsmodi voor de sluiter en scherpstelling doordat deze de ideale balans biedt tussen scherpstelling en sluitertiming. Gebruikers kunnen handmatig de meest geschikte modus selecteren voor het fotograferen van de situatie en voor hun precieze creatieve doelstellingen.


Sony Alpha SLT A77 II


24,3-megapixel Exmor CMOS-beeldsensor met verbeterde gevoeligheid
De 24,3-megapixel Exmor CMOS-beeldsensor is een voorbeeld van de uitgebreide expertise van Sony in beeldsensortechnologie. Deze beeldsensor heeft dezelfde 'on-chip lensstructuur zonder speling' zoals wordt gebruikt in de veelgeprezen a7R en a6000. Dankzij veel recente beeldinnovaties heeft deze nu een 20 procent hogere gevoeligheid dan zijn voorganger, die hetzelfde aantal pixels heeft. Samen met de allerfijnste beelddetails is de gebruiker verzekerd van weinig ruis bij een groot gevoeligheidsbereik van ISO 100 tot 25600.

De sensor met hoge resolutie wordt gecombineerd met dezelfde, verder ontwikkelde BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor die ook in de A7 en A7R zit. Deze is ongeveer drie keer sneller dan de vorige BIONZ-engine van Sony en is geoptimaliseerd voor de A77-II. Hiermee beschikt u over zeer gedetailleerde weergave, diffractievermindering en gebiedspecifieke ruisonderdrukking, waardoor alle foto's en Full HD-video's verbazingwekkende beelddefinitie, rijke kleuren en de juiste structuur hebben.


Maak een onafgebroken burst van 60 frames op volledige resolutie met maximaal 12 fps
Het uithoudingsvermogen voor continu fotograferen kan dat van vele professionele camera's overtreffen. De A77 II kan een onafgebroken burst vastleggen van maximaal 60 JPEG-foto's op volledige resolutie met een maximale continue opnamesnelheid van ongeveer 12 frames per seconde (in de modus Continuous Advance Priority AE), wat ongekend is.


Exacte weergave met de OLED-Tru-Finder en het 3-weg kantelbare lcd-scherm
Kaderen en scherpstellen zijn eenvoudig met de heldere XGA OLED Tru-Finder met een verfijnde resolutie van 236.000 dots. Met een contrast en aanpassingsvermogen die driemaal hoger zijn (vergeleken met A77), wordt er exact weergegeven wat er op de uiteindelijke foto komt te staan. Voordat de sluiter bediend wordt, kunt u nauwkeurig het effect beoordelen van het aanpassen van de scherpstelling, belichting en andere instellingen. Een grote beeldhoek en een hoog oogpunt worden gecombineerd met een uitgebreidere keuze aan instellingen voor helderheid en kleurtemperatuur, zodat u nog eenvoudiger en nauwkeuriger composities kunt maken.

Net zoals de full-frame SLT de a99, beschikt de A77 II ook over een zeer gedetailleerd Xtra Fine lcd-scherm van type 3.0 (7,5 cm) dat in drie richtingen kan worden bewogen zodat de fotograaf beschikt over vrijwel onbeperkte creatieve flexibiliteit. Er kan gemakkelijk gefotografeerd worden vanuit een grote of kleine hoek, staand of liggend, met de camera in de hand of op een statief. De WhiteMagic-technologie van Sony biedt een veel beter beeld op het scherm, zelfs buiten in de directe zon.


Ergonomische en zeer uitgebreide gebruiksfuncties en instelknoppen
De separate draaiknoppen voor en achter de handgreep zijn overgenomen van zijn voorganger, de A77. Met deze draaiknoppen is op intuïtieve wijze en zonder 'onnodig zoeken' de camera-instellingen te wijzigen zonder de ogen van de zoeker te halen. Met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden zijn in totaal 51 functies toe te wijzen aan 11 knoppen.

In het geheugen zijn er maximaal drie veelgebruikte groepen opnamemodi en andere instellingen op te slaan en deze zijn direct op te roepen met de modus draaiknop. Daarnaast heeft deze camera net zoals de Alpha 99 een vergrendelingsfunctie voor de draaiknop van de belichtingsmodus, dit om te voorkomen dat de modus per abuis wordt gewijzigd.


Stevig genoeg voor serieuzere gebruikers
De sterke, lichte magnesium behuizing van de A77-II is ontworpen voor de eisen van serieuze fotoliefhebbers die de perfecte opname willen maken. Positieve, comfortabele hanteerbaarheid wordt versterkt door de grote handgreep met contouren. Dit toestel heeft stof- en vochtbestendige afdichtingen rond de belangrijkste knoppen en regelaars, evenals dubbellaagse bescherming rond alle openingen, waaronder de geheugenkaartsleuf en aansluitingen. Daarnaast is de duurzame sluiter geschikt voor 150.000 activeringen.


Professionele filmopnamen met continue AF
De A77 II kan Full HD 60p- en 24p-films opnemen in AVCHD 2.0-formaat. Net zoals bij fotograferen, beschikt de gebruiker dankzij de Translucent Mirror-technologie over continue automatische scherpstelling met fasedetectie, waardoor de scherpstelling op snelbewegende onderwerpen nauwkeurig blijft terwijl de video wordt opgenomen.

Een aantal geavanceerde functies zijn vooral aantrekkelijk voor serieuze filmmakers, waaronder instelling van AF-volggevoeligheid met drie niveaus, een professionele 'zebra'-functie en meting van het geluidsniveau. Er is ook een nieuwe HDMI-uitgang toegevoegd zodat live beelden te bekijken zijn op een externe monitor en zonder compressie kunt overzetten naar een extern opslagapparaat.


NFC One-touch draadloze verbinding en bediening met smartphone
Met de ingebouwde NFC en Wi-Fi is draadloze One-touch connection mogelijk voor het eenvoudig maken en delen van opnamen via uw Xperia, NFC-compatibele Android-smartphone en tablet of via een VAIO-notebook. Met een druk op de knop activeert u ook Smart Remote Control, waarmee uw camera verbinding maakt met uw mobiele telefoon en u, via het lcd-scherm van de smartphone, de sluiterknop vanaf afstand kunt bedienen.

Product specificaties Alpha SLT-A77 II - body + 18-135

Specificaties Omschrijving
beelden per sec 12
opties HD Video. Beeldstabilisatie in Body. Aansluiting voor flitser. HDMI aansluiting. Kantelbaar scherm. Full frame.
Type vatting Sony Reflex (A-mount)
ervaring Gevorderde. Pro/Semi-Pro.
verzekering Ja
megapixels 24.3

Wat zeggen andere gebruikers over www.cameraland.nl

Rino

Nikon D300

de camera (D 300 );is ontzettend goed ,en die heeft niet veel gebruiksporen ; is alleen jammer, dat de monitor display, vlekken toont aan de binnenkant; en daarom niet zo goed leesbaar is,maar ja,is ook een 2de hands camera, en is niet te verwachten dat zo goed als nieuw zou zijn , ik ben een heel tevreden klant en zal zeker blijven
David

Dienst/ aankoop

Vorige jaar augustus mijn eerste spiegel reflex met sigma lens bij Cameraland gekocht en door Martijn geholpen. Vandaag advies over wifi op mijn camera gehad en een bescherm lens gekocht. Tweede ervaring met Cameraland en beide zijn top/ prima. Deskundigheid, niet gehaast geholpen met volle aandacht voor mij en mijn behoeften. Wat best voor mij was geadviseerd en niet wat voor Cameraland geld in eigen zak verdient. ZO hou je je klant. Super heren!! David Haarlem
A.J. Evera

aankoop 2e hands teleconv. TC1401 Sigma

Uitstekende ervaring met cameraland Omdat het een 2e hands prod. was vooraf enkele vragen per E-mail gesteld, deze werden helder en eerlijk beantwoord. Opdracht geplaatst, snel bevestigd en kosteloos (incl. verzekering) snel geleverd, ik ben blij met product en klasse leverancier
Georges Phlippeau06-12-2016

Kopen en verkopen apparatuur

geweldig sympathieke winkel met gepassioneerde verkopers met vooral verstand van zaken. Naar aanleiding van de website die mij een zeer goed gevoel gaf heb vervolgens een reis van ruim twee uur naar deze zaak gemaakt. Ik had diverse camera's en lenzen in te ruilen en was benieuwd wat het allemaal nog op zou brengen. Mijn verwachtingen werden niet teleurgesteld. Werd ontzetten fijn en vakkundig geholpen. Allemaal mensen met een passie voor dat wonder dat fotografie heet. Natuurlijk gaat het ook om de centen, maar dat gevoel komt veruit op de tweede plaats. Ik ben zeer tevreden en met een blij gevoel weer twee uur teruggereden. En met de overtuiging dat er voor beide partijen een heel goede deal is gesloten. De volgende aankoop gaat zeker weer via Cameraland. Ik gun het ze.
Coen21-11-2016

Cameralens

Zeer prettige deskundige medewerkers.Koffie,thee wordt aangeboden.Je kunt gebruik maken van de wc.Er wordt alle tijd genomen die de klant nodig heeft.En...er is veel op voorraad,enorme keuze.Ik ben zeer tevreden!Zal ook zeker terug komen wanneer ik op cameragebied weer iets nodig heb.Petje af voor jullie zaak,ga zo door! Coen
Meer reviews (2)...
loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top