Demomodel Hähnel HR 280 PRO voor Olympus/Panasonic CM5166
Demomodel Hähnel HR 280 PRO voor Olympus/Panasonic CM5166
Nieuwprijs € 28,96
Occasion prijs
19,00

Demomodel Hähnel HR 280 PRO voor Olympus/Panasonic CM5166

Nieuwprijs € 28,96
Demo prijs
19,00

Niet meer leverbaar

Let op: Dit artikel valt onder de marge regeling. BTW verrekening is dus niet van toepassing
Tom's oordeel over deze demo
Conditie: Perfect
Nieuw, maar de verpakking is beschadigd.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil uw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Demomodel Hähnel HR 280 PRO voor Olympus/Panasonic CM5166

Nieuw, maar de verpakking is beschadigd.


Remco's oordeel over dit outlet model:

5 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


5 Ster waardering

Outlet producten zijn niet van nieuw te onderscheiden. Deze producten zijn bijvoorbeeld door onze klanten geretourneerd, zijn uit de verpakking gehaald om aan een klant te laten zien of hebben een beschadigde verpakking. Alle producten worden streng gecontroleerd en indien nodig gereinigd. In de productomschrijving wordt aangegeven waarom het product als outlet wordt aangeboden. Uiteraard ontvang je de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar en heb je gewoon 14 dagen recht van retour!

Waarom outlet?
Regelmatig krijgen wij producten retour die nét niet als nieuw verkocht kunnen worden. Ook raakt er bij het tonen van een product aan de klant wel eens wat beschadigd. In plaats van dat deze producten direct worden vervangen of op de plank blijven staan, geven wij deze graag een tweede kans. Niet alleen is dit een stuk duurzamer, maar het levert ook een mooi voordeel op voor onze klanten.

Wij kijken alles na!
Uiteraard worden al onze retouren grondig gecontroleerd. Indien een product als outlet wordt beschouwd, zal deze als nieuw worden verpakt en zal er op de productpagina duidelijk omschreven worden wat het een outlet product maakt. In het geval van schade aan het product, zullen hier foto’s van worden toegevoegd.

Volle fabrieksgarantie
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle outlet artikelen, tenzij anders vermeld, met de normale fabrieksgarantie van 24 maanden. Hierdoor kun je dus met een gerust hart een outlet product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto- of videoapparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto- en/of videoapparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.

Hähnel HR 280 PRO - voor Olympus/Panasonic

De HR 280 PRO is een handige afstandsbediening van accessoirefabrikant Hähnel. Deze kleine en lichte remote heeft verschillende handige kenmerken zoals een bekleding van stroef antislipmateriaal en een kabellengte van maar liefst twee meter. De kabel is uitneembaar en voorzien van een handig kliksyteem waardoor een goede verbinding gegarandeerd is.De HHR 280 PRO heeft drie ontspanfuncties; bij half indrukken stelt de camera scherp, bij geheel indrukken wordt de opname gemaakt. Zet de camera in de B-modus of de seriemodus, druk de ontspanknop van de remote in en schuif hem tegelijkertijd hem voren. De camera maakt nu een lange belichting (in de B-modus) of een sere opnamen (in de seriemodus). Hähnel levert connectors mee voor de verschillende cameramodellen binnen een merk, handig!Remote Shutter Release 280 Pro: Wat is er nieuw?


De PRO versie van de bekende Remote Shutter Release van Hähnel heeft een nieuwe look gekregen. Het antislip materiaal op het handvat heeft dezelfde kleuren als de ProCube Duoladers. Het materiaal zorgt er bovendien voor dat de afstandsbediening fijn vasthoudt en niet uit de hand glijdt, en het is extra duurzaam. De draadontspanner wordt bovendien geleverd inclusief 2m lange kabel, in plaats van de 0,8 meter die de oude versie had.Gebruiksvriendelijke afstandsbediening


De gebruiksvriendelijke Hähnel 280 Pro afstandsbediening bestaat uit een handgreep met ontspanknop en een losse kabel met een verwisselbare, cameraspecifieke aansluiting aan het ene einde en een vergrendelbare jack plug aan het andere einde. De Remote Shutter Release is verkrijgbaar in 5 versies: voor Canon, Nikon, Sony, Fuji en Olympus/Panasonic. Met de draadontspanner kun je de autofocus van je camera blijven gebruiken. Bovendien kun je functies als de bulb-modus en continuous shutter release gebruiken.

Specificaties
Merk Hahnel
Tweedehands beoordeling 6
Lengte kabel (meter) 2
Aansluitingen 2.5mm remote, USB (Olympus)
Verlengkabel meegeleverd Ja
Lengte verlengkabel (meter) 2
Flitstrigger functie Nee
Opties Lange sluitertijden, Overige
Type product Afstandsbediening
Geschikt voor merk Olympus, Panasonic
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Demomodel Hähnel HR 280 PRO voor Olympus/Panasonic CM5166 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice