Delamax WT-6702
Delamax WT-6702
79,95
79,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Delamax WT-6702

h2>Delamax WT-6702 statief

Een pro statief dat staat als een huis. Superstabiel, mooi hoog, solide clips, dikke buizen. Niks carbon, maar koud en sterk aluminium. Met een je mag wel zeggen industriële uitstraling! Denk aan Manfrotto, maar dan van tig jaar geleden. Zonder enig raffinement in het design. Maar strak en sterk. Trilling? Weinig kans.

Wij van Cameraland zeggen: "Dit statief is een absolute amazing discovery!" Als er dan een partij van op onze weg komt, dan kopen we ze. Alle 331 stuks! Voor een heel scherpe prijs. En zo komt het wij dit verbluffende pro-statief voor een absolute amateurprijs aan kunnen bieden.

De specificaties van dit statief mogen er zijn. Het is belastbaar tot 4 kilo, maar wij durven met een gerust hart te zeggen: dat is erg bescheiden opgegeven. Uitgeschoven gaat het tot 157 cm hoog, en met de 33 cm lange middenzuil kom je nog beduidend hoger. Die zuil is overigens ook nog eens om te keren. De poten kennen drie klikstanden, zodat je tot extra lage standpunten kunt gaan. De rubberdoppen onderop staan dankzij de kogelgewrichtjes onderaan de poten altijd perfect vlak. En ga je op glad ijs, dan zijn er altijd nog de spikes. Is dit ongelooflijk? Ja, zeker als je de prijs ziet.

Gezien het gewicht is dit misschien niet het ultieme meeneemstatief. Maar het biedt wel de stabiliteit die hoort bij een 3x hogere prijs. In de eerste plaats is dit een supersolide studiostatief, denk aan portretwerk en productfotografie. Buiten is het een stabiele basis voor lange tele-objectieven. Ook digiscopers zullen er mee weglopen.

Specificaties:

  • Max. Hoogte: 156cm
  • Min. Hoogte: 60cm
  • Ingevouwen lengte: 65cm
  • Max. belasting: 4kg
  • Eigen gewicht 2,7 Kg
  • Excl. draagtas
Specificaties
Merk Delamax
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 60
Maximale hoogte (cm) 156
Ingevouwen lengte (cm) 65
Eigen gewicht statief (kg) 2.7
Maximaal draagvermogen (kg) 4
Aantal pootsecties 3
Verstelmechanisme Clips
Statiefopties poten Spikes
Statiefkop aanwezig Nee
Eigen gewicht statiefkop (kg) 2.7
Draagvermogen (kg) 4
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Delamax WT-6702 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice