Delamax LCD Bescherming voor Olympus E-620
Delamax LCD Bescherming voor Olympus E-620
9,95

Delamax LCD Bescherming voor Olympus E-620

9,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Delamax LCD Bescherming voor Olympus E-620

Delamax LCD Bescherming voor Olympus E-620

Met deze LCD bescherming van echt glas voor de Olympus E-620 bescherm je het kwetsbaarste deel van een digitale camera: het LCD-scherm. Een LCD-scherm bestaat uit meerdere laagjes dun glas met daartussen de beeldlaag. Bij stoten kan dit dunne glas beschadigen waardoor ook de beeldlaag kan breken. Deze LCD bescherming is van dikker, gehard glas waardoor het scherm veel beter bestand is tegen stoten en krassen.

De LCD bescherming is zelfklevend, na het zorgvuldig reinigen en stofvrij maken van het LCD-scherm laat je de bescherming rustig op het glas van het LCD-scherm zakken, hij plakt vanzelf vast. Even aandrukken, klaar! Het stofvrij maken kun je het best doen met wat plakband; draai wat om je vinger en raak het gehele scherm aan. Deze versie is speciaal ontworpen voor de Olympus E-620 Four Thirds spiegelreflex.

Specificaties
Merk Delamax
Soort protectie accessoire Screenprotector
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Delamax LCD Bescherming voor Olympus E-620 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice