Delamax LCD Bescherming voor Nikon D3s
Delamax LCD Bescherming voor Nikon D3s
9,95

Delamax LCD Bescherming voor Nikon D3s

9,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Delamax LCD Bescherming voor Nikon D3s

Delamax LCD Bescherming voor Nikon D3s

Met deze LCD bescherming van echt glas voor de Nikon D3s bescherm je het kwetsbaarste deel van een digitale camera: het LCD-scherm. Een LCD-scherm bestaat uit meerdere laagjes dun glas met daartussen de beeldlaag. Bij stoten kan dit dunne glas beschadigen waardoor ook de beeldlaag kan breken. Deze LCD bescherming is van dikker, gehard glas waardoor het scherm veel bestand is tegen stoten en krassen.

De LCD bescherming is zelfklevend, na het zorgvuldig reinigen en stofvrij maken van het LCD-scherm laat je de bescherming rustig op het glas van het LCD-scherm zakken, hij plakt vanzelf vast. Even aandrukken, klaar! Het stofvrij maken kun je het best doen met wat plakband; draai wat om je vinger en raak het gehele scherm aan. Deze versie is speciaal ontworpen voor de Nikon D3s.

Specificaties
Merk Delamax
Soort protectie accessoire Screenprotector
Productbeoordelingen
1 reviews
“Om het lcd scherm te beschermen van mijn Nikon D3S heb ik een product gekocht van Delamax”
Beoordeling door kees (geplaatst op 02-10-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Om het lcd scherm te beschermen van mijn Nikon D3S heb ik een product gekocht van Delamax. In feite heel dun glas wat over het LCD scherm heen valt. Aan de randen van het glas een klein kleefrandje. Voor het plaatsen het LCD venster goed schoonmaken en daarna opplakken. Scherm is ook met het plaatje glas er over heen kraakhelder. Is ook weer makkelijk te verwijderen indien nodig als je de instructie goed in acht neemt. Top!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Delamax LCD Bescherming voor Nikon D3s of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice