Delamax Accu LP-E6 voor Canon 60D, 6D, 7D, 5D MKII en III
Delamax Accu LP-E6 voor Canon 60D, 6D, 7D, 5D MKII en III
34,95

Delamax Accu LP-E6 voor Canon 60D, 6D, 7D, 5D MKII en III

34,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Delamax Accu LP-E6 voor Canon 60D, 6D, 7D, 5D MKII en III

Delamax LP-E6 accu voor Canon 60D, 6D, 7D, 5D MKII en III

De Delamax LP-E6 is een vervangende accu voor Canon camera's als de EOS 60D, de 6D, de 7D, de 5D Mark II en 5D Mark III. Deze kwaliteitsaccu heeft een voltage van 7.4 V en een capaciteit van 1600mAh. Dankzij de Lithium-Ion techniek hoef je niet bang te zijn voor het beruchte geheugeneffect, je kunt de accu altijd (bij)laden, ook als hij nog niet leeg is. De Delamax LP-E6 beschikt ook over een beveiliging tegen overladen.

Digitale camera's gebruiken meer stroom dan de analoge modellen van weleer. Logisch, want zaken als het LCD-scherm, de beeldverwerking, de flitser en de elektronische zoeker (indien aanwezig) werken allemaal op elektriciteit. Ga daarom nooit op pad zonder een of meer extra accu's. Dit geldt vooral bij koud weer, de capaciteit van een accu of batterij daalt bij lage temperaturen.

Specificaties
Merk Delamax
Geschikt voor merk Canon
Set Nee
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 1700
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu LP-E6
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Delamax Accu LP-E6 voor Canon 60D, 6D, 7D, 5D MKII en III of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice