Cursus Fotobewerking met Capture One
Cursus Fotobewerking met Capture One
0,00

Cursus Fotobewerking met Capture One

Cursus Fotobewerking met Capture One
03 juni 2022
10:00 - 16:00
3 juni € 175,00
Nog 9 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Cameraland Academy
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Cursus Fotobewerking met Capture One

Betere foto's in minder tijd

Naast een perfecte omzetting van RAW, biedt Capture One ook veel tools om het beste uit je beelden te halen. Maar waar dienen al die tools voor en in welke volgorde kun je die het beste gebruiken?

In deze training leer je beeldbewerking in Capture One optimaal te gebruiken. Kleur, contrast en helderheid kun je in verregaande mate naar je hand zetten. De verschillende tools overlappen elkaar soms. Daarom leer je van elke tool wat de kracht er van is.

Het werken met lagen komt ook aan bod. Met lagen groeien de mogelijkheden tot bewerking explosief. Efficiëntie betekent hier: slim maskeren. Gelukkig biedt Capture One hier veel mogelijkheden voor.

Deze training is heel intensief en bedoeld voor wie al ervaring heeft met Capture One. Let op: onderwerpen als sessie of catalogus, albums, import en export e.d. komen niet aan bod. Zie hiervoor de Masterclass Capture One.

De cursus Fotobewerking met Capture One vindt plaats op vrijdag 3 juni van 10:00 tot 16:00 in onze cursusruimte in Alkmaar. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in!
Over Paul Steunebrink:

Ik zie mezelf als een gedreven docent die een ander graag leert hoe die meer uit Capture One haalt. Daarom geef ik Capture One trainingen in binnen- en buitenland, voor groepen, individueel en online. Mijn ervaring met Capture One gaat terug tot de eerste versie (2003) en ik was toen al direct heel enthousiast. Als beta tester volg ik de ontwikkelingen op de voet en verzorg sinds enkele jaren ook de Nederlandse vertaling.

Ik heb een Engelstalige website geheel gewijd aan Capture One onder de naam Image Alchemist. Daar vind je tientallen tutorials en besprekingen. Je kunt er stijlen en voorinstellingen downloaden. Aanmelden voor een individuele online training kun je daar ook. Of je stelt gewoon een vraag, als je die hebt. Simpel.


Cameraland Academy

Adres
Willem Buytewechstraat 27
1816 GJ Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
3 juni
Van 10:00 tot 16:00

Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Cursus Fotobewerking met Capture One of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice