Cursus Adobe Lightroom Classic CC
Cursus Adobe Lightroom Classic CC
€ 0,00

Cursus Adobe Lightroom Classic CC

Cursus Adobe Lightroom Classic CC
08 juni 2019
10:00 - 16:00
Deelnemer € 99,00
Nog 12 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Cameraland Academy
 • Gratis bezorging vanaf €50,-
 • Ma-do 23:59 besteld is morgen in huis
 • De mooiste fotozaak van Nederland
 • Echt advies van onze experts
 • Klanten geven Cameraland.nl een 9,4
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Cursus Adobe Lightroom Classic CC

Cursus Adobe Lightroom Classic CC

Adobe Lightroom is één van de meest toonaangevende softwarepakketten voor fotografen en omvat een perfecte totaaloplossing om de gehele fotografie-workflow te kunnen omarmen. Lightroom maakt het mogelijk om zowel je foto’s tot in detail te archiveren, beelden te bewerken en te retoucheren en tools om je mooiste werken te publiceren.

Tijdens deze eendaagse cursus leert professioneel fotograaf Tom Reuvers je werken met Adobe Lightroom Classic CC. Je zal leren hoe je je foto’s vanaf je camera importeert in je computer en hoe je een perfect bibliotheek leert opbouwen, compleet met trefwoorden en tags. Ook zul je ontdekken hoe je grote reeksen foto’s eenvoudig sorteert en classificeert. Onderdeel van het beheren van je foto-collectie is ook het terugvinden van je foto’s met behulp van zoekwoorden, karakteristieken enz..

Na deze cursus ken je alle ins en outs van Adobe Lightroom!

Na de gedegen lunch gaan we onze foto’s leren bewerken. Hoe geef je nou je foto’s net dat stukje extra mee. Wat kan ik met schaduwen en hooglichten? Wat voegt het toevoegen van extra contrast toe? Kan ik tanden in een portret witter maken of hoe haal ik vertekening uit mijn beeld. Met duidelijke voorbeelden en ook je eigen meegebrachte foto’s gaan we aan de slag met alle gereedschappen binnen Lightroom Classic CC om je bestaande werk te optimaliseren. Hiervoor kijken we hoe algemene, maar ook zeer gedetailleerde, lokale aanpassingen aan een beeld kunnen toevoegen. Te lichte luchten, oneffenheden in portretten, te diepe, rode kleuren, of weinig detail… we gaan het allemaal oplossen. Zelfs ogenschijnlijk mislukte foto’s zullen onder handen worden genomen en worden omgetoverd tot sprekende beelden.

Na het bewerken gaan we kijken hoe we onze foto’s kunnen publiceren. Je kan in Lightroom Classic CC boeken maken, publiceren op internet en meer. Als laatste kijken we naar de foto waar je het meest trots op bent. Deze mag je dan ter plekke op A3+ formaat afdrukken.


Programma

 • 09.45 uur Ontvangst
 • 10.00 uur Introductie tot Lightroom
 • 10.30 uur Importeren van foto’s en het beheren van je foto-collectie
 • 12.00 uur Lunch
 • 12.30 uur Bewerken van foto’s, o.a. retoucheren, uitsnijden, ruis verwijderen, verscherpen, radiaal filters, aanpassingspenselen, verloop-filters, presets maken, kleuren aanpassen, etc..
 • 15.00 uur Pauze
 • 15.15 uur Exporteren van foto’s
 • 15.30 uur Afdrukken of publiceren van je foto’s met Lightroom
 • 16.00 uur Einde

Neem het volgende mee:

 • Eigen laptop of notebook met Lightroom Classic CC, Lightroom 5 of Lightroom 6.
 • Camera + geheugenkaart
Over Tom Reuvers

Tom Reuvers (1977) is een Nederlands fotograaf met een grote voorliefde voor concertfotografie. Als teammomber bij Festivalinfo en Concertinfo reist hij alle steden af om de mooiste namen binnen de muziekindustrie vast te leggen. Zo stond hij meerdere keren in de pit bij Lowlands en is hij een veelgeziene gast bij verschillende podia. Zijn portfolio beslaat inmiddels talloze binnenlandse en buitenlandse artiesten. Naast concertfotografie houdt Tom Reuvers zich tevens bezig met andere vlakken binnen de fotografie.

Tom Reuvers

Al sinds enkele jaren verzorgt Tom Reuvers diverse cursussen en workshops, waarbij de cursus Lightroom steevast tot het aanbod hoort. Zelf werkt hij meerdere jaren met het veeleisende programma en kent alle ins en outs. Gezien hij naast fotograaf de laatste 7 jaar gewerkt heeft als professioneel trainer, weet hij hoe hij anderen mee kan nemen in zijn uitleg en hoe hij anderen kan helpen om naar nieuwe doelen te werken.

Het portfolio van Tom Reuvers staat op www.tomreuvers.com.


Cameraland Academy

Adres
Willem Buytewechstraat 27
1816 GJ Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
8 juni
Van 10:00 tot 16:00

Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Cursus Adobe Lightroom Classic CC of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice