Klantenservice

Cameraland Corona Update

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. We houden je graag op de hoogte hoe Cameraland hiermee omgaat en hoe wij ons best doen om onze klanten van dienst te blijven.

BELANGRIJKE UPDATE: CAMERALAND VOOR DE DERDE KEER SLACHTOFFER VAN RAMKRAAK

Het is een gekke tijd, maar het is voor ons helaas nog even gekker geworden. In de nacht van 17 op 18 april zijn we voor de derde keer in 5 jaar tijd slachtoffer geworden van een ramkraak. Er is een hoop schade aangericht en we balen hier ontzettend van, helemaal nu in deze moeilijke tijd. Maar we laten ons hierdoor niet uit het veld slaan! Onze winkel blijft geopend en we staan als team klaar voor elkaar en voor onze klanten!

Samen staan we sterk, ook tijdens de corona situatie en alle andere tegenslagen!

Onze winkel

Onze winkel in Alkmaar blijft voorlopig open en je bent als klant van harte welkom. Onze medewerkers staan voor je klaar, zij het op gepaste afstand.

We volgen de voorschriften van het RIVM om het risico op verspreiding en besmetting zo klein mogelijk te houden. Dit betekent dat we regelmatig onze handen wassen en zorgen voor een optimale hygiëne. We laten maximaal 2 personen per gezelschap of gezin toe. Hierbij hanteren wij u tevens een strikte handhaving van de minimale afstand van 1,5 meter, ons team ziet daar scherp op toe. Werkzaamheden die binnen de 1,5 meter zouden vallen (bijvoorbeeld samen menu's bekijken of foto's beoordelen) worden niet uitgevoerd. Het is niet druk in de winkel. Als er toch teveel mensen tegelijk binnenkomen zullen onze medewerkers de toegang doseren en mensen vragen even buiten te wachten.

Uiteraard proberen we elk lichamelijk contact te vermijden, we schudden dus ook geen handen. We geven voorkeur aan pinbetaling of contactloos via de mobiele telefoon. Als je niet kan pinnen, vragen we je om het geld op de balie te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld cadeaukaarten. Wij vragen onze medewerkers bij klachten thuis te blijven en vragen onze klanten dit ook te doen. Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Dan vragen we je om je aankoop online te doen of voorlopig uit te stellen, zodat de gezondheid van onze klanten en medewerkers niet in gevaar wordt gebracht.

Wij hanteren onze reguliere openingstijden, met uitzondering van de aankomende koopzondag. Dit betekent dat we van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 geopend zijn en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Online winkelen via onze webshop

Breng je liever geen bezoek aan onze winkel, maar ben je wel geïnteresseerd in een nieuwe camera, lens of andere accessoire? Op onze webshop bestel je eenvoudig en veilig en heb je keuze uit een zeer ruim assortiment foto-apparatuur. Onze medewerkers zijn ook helemaal ingesteld op advies geven op afstand en staan om je te helpen via telefoon en mail. Advies nodig? Bel 088-5150100 en laat ons met je meedenken!

Er zijn op dit moment nog geen grote veranderingen m.b.t. het verzenden, retourneren of afhalen van bestellingen. Bezorgers leveren aan de deur, maar houden hierbij wel rekening met de gepaste afstand van 1,5 meter. Door de situatie kan het voorkomen dat je bestelling vertraging oploopt, wij hopen op je begrip.

Inruilen op afstand

Wist je dat je ook uitstekend vanuit huis een offerte op kunt vragen en je apparatuur bij ons kunt inruilen? Het is eigenlijk heel eenvoudig: Je vult online een inruil formulier in met een duidelijke omschrijving van het artikel dat je wilt inruilen of aan ons wilt verkopen en wij doen je binnen enkele dagen een voorstel. Dit voorstel is geheel vrijblijvend en het kost je niets! Klik hier voor meer informatie.

Cursussen, workshops en andere evenementen

Cameraland geeft normaal gesproken wekelijks cursussen en workshops voor zowel beginnende - als gevorderde fotografen. Daarnaast organiseren wij fotografie - en verrekijker excursies, lezingen, demodagen etc.. Genoeg te doen en te beleven dus voor liefhebbers van fotografie. Wegens het coronavirus hebben we besloten alle cursussen tot nader order uit te stellen. Dit betreft een tijdelijke maatregel die in ieder geval geldig blijft tot 6 juni. Zodra er weer mogelijkheden zijn gaan we nieuwe data publiceren. We blijven wel graag onze klanten informeren en inspireren met onze blogs en informatie-artikelen. Ook in en rondom het huis kan er volop worden gefotografeerd, zeker nu de lente aanbreekt!

Veel sterkte en gezondheid

We wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid. Tot slot willen we graag nog onze waardering uiten naar alle mensen die zich in deze tijd inzetten voor anderen en hun uiterste best doen anderen en elkaar te helpen.

Pas goed op jezelf en elkaar!
Team Cameraland